Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja żona może mnie zdradzać ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że moja żona chodzi do ginekologa dosyć często, ale ja mam problem z tym, że ona chodzi do ginekologa faceta, wiele razy jej mówiłem, ze wolałbym, żeby zmienila na ginekologa kobietę, nawet sam jej zacząłem szukać, to ona gada, że nie ma zamiaru zmieniać, ze ten do którego chodzi jest dobry, jeszcze najgorsze, ze ten do którego chodzi jest młody i praktycznie w jej wieku, boję się, że może tu chodzić o cos wiecej, niz zwykłe wizyty. Zauważyłem jeszcze, że jakby zaczęła sie seksowniej ubierać, ja rozumiem, że lato, ale nigdy, aż takich ładnych sukienek sobie nie kupowala, bieliznę też kupuje seksowną, a też nigdy tego nie robiła. Co mi radzicie w takiej sytuacji robić ? To mi nie daje spokoju, myślałem o detektywie. Czy to dobry pomysł ?

Gość gość
Jak często chodzi do tego ginekologa?

Gość gość
Różnie to bywa czasami raz na tydzień czasami raz na 2 tygodnie. Akurat często lubi gdzieś wychodzić i nie mówi gdzie konkretnie.

Gość gość
Mylisz mnie z kimś

Gość gość
Jesli rzeczywiscie chcesz wiedziec czy żona Cię zdradza czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl