Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHORA GŁOWA NERWICA NATRĘCTW POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość gość

Cały czas w mojej głowie odtwarzam muzykę teksty z filmów lub teksty które gdzieś kiedyś zasłyszałem albo przeczytałem mam też coś takiego że wyobrażam sobie że z kimś rozmawiam miał ktoś podobny problem?

ja np. porównuje sobie słowo biurko do słowa załóżmy klawiatura, czy są parzyste i tak dalej, ale mówię sobie w głowie 'bbiurko' pozniej 'biiurko' i tak dalej, to mnie wkurza już, ale nie wiem co mam z tym zrobić;/ nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi;(

Gość gość
Ja Ciebie rozumiem, to jest pieklo na Ziemii sam w tym siedze... Boze jakie to jest meczace, ja k*rwa mam dopiero 16 lat, a zyc przez reszte zycia z OCD sobie nie wyobrazam. Na poczatku bylo mycie rak, pozniej doszly jakies niby smiertelne choroby, jak zobacze jakis przedmiot to mialem tak jakby wizje, ze najblizsza osobe zabije, sprawdzam czasem kilka razy czy drzwi zamkniete, gaz zakrecony itd... Chociaz to juz mnie tak mocno "nie gryzie". Ale nadeszlo najgorsze... Wlasnie jezeli na czyms Ci zalezy to ta choroba psychiczna robi wszystko, aby Cie udupic... Przykladowo jak czytam jakas ksiazke to musze wrocic kilka razy na te sama strone, k*rwa ja sobie z tym zycia nie wyobrazam tym bardziej, ze w przyszlosci chce zostac.programista, przeciez tyle ksiazek, algorytmow przede mna, ze ja z ta choroba po prostu pi*rdole. Wszystko co mnie w tej chorobie spotkalo to jest do d**y, ale dodam, ze jak to sie przerzuci na glowe (mysli to znacznie utrudnia zycie). W szkole na matematyce kilka h liczylem, jakis przyklad chociaz wynik znalem, bo predzej obliczalem itd. Przykladowo teraz poczytuje sobie ksiazke z angielskiego i naprawde czasami tylko kilka h przeczytam, bo mozg nas tak oszukuje, ze niby tego nie pamietamy i trzeba jeszcze raz przeczytac, spojrzec, rzucic okiem na to jeszcze raz i jeszcze raz az to jest wk*rwiajace i zyc sie czasem nie chce. Szczerze to wolalbym sie nie urodzic, to jest.naprawde pieklo na Ziemii, z tym ze ja dopiero mam 16 lat cale zycie przede mna. Gdybym mial pistolet kolo siebie to czasem bym po prostu spust przycisnal, ale raczej tego bym nie zrobil, bo jestem wierzacy. Wlasnie dzis strone skomczylem czytac "i mozg dal mi zmac, aby jeszcze raz to przeczytac, bo cos jest "niby" niejasne chociaz.ja to znam na pamiec juz... Po prpstu te mysli mnie tak napastuja, ze czegos nie rozumiem jak k*rwa to znam na pamiec. Moze jak sie bedzie to ignorowac to te mysli same przejda? Bo ja sobie zycia z tym g*wnem nie wyobrazam, co dopiero studia informatyczne gdzie jest duzo informatyki?! Te mysli sa najgorsze ze wszystkich pozostalych upokorzen OCD, dlatego ze jezeli cos zobaczysz to musisz to przeskanowac kilka razy, bo tak jakbys np. czytal ksiazke a myslami byl tysiace kilometrow od celu, ktory teraz wykonujesz (niby czytasz, ale nie wiesz o czym i musisz wracac i czytac dziesieciokroc to samo)... Ale jezeli mycie rak przeszlo, panoczny strach przed pentagrami niby, ze pojde do piekla i tak dalej przeszedl i troche innych rzeczy to mysle, ze jezeli bedzie sie te mysli ignorowac inne to chyba da rade sie skupic m.in. w matematyce, czytaniu itd? Jezeli nie no to coz, jednym slowem pi*dole zycie. Wybaczcie, ale musialem sie wyzalic. Autorze tematu a Ty jak sobie z tym radzisz, ile masz lat? Od ktorego roku z ta choroba sie borykasz? U mnie sie zaczelo w szkole podstawowej, ale te.rytualy mozna powiedziec ze minely tylko mnie te mysli i skupianie dobija tak ze nie wiem. Mam wrazenie, ze moje zycie jest pozbawione sensu zycia...

Gość gość
Sorry za literowki pisalem ma tel szybko.