Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mmm

pinokio poznań

Polecane posty

Gość gość mmm

Do mam z poxnanskich rataj - czy któraś z Was zapisała dziecko do przedszkola nr 114? Moja córka idzie od września i mam parę pytań do dyrektorki. Niestety nikt nie odbiera telefonu a strona internetowa nie działa? ! Czy ktoś tam w ogóle teraz może być w gabinecie? tzn przedpołudniem. Pierwsze moje pytanie to o której godzinie we wt zaczynajà się godz adaptacyjne, bo mi się zamazało na kartce ;) po drugie bardzo bardzo chcę strzyknąć rodziców do buntu nt ubierania dzieci w pidzame na czas leżakowania. Moja córka ma 3, 5 roku i od 2 lat nie śpi w dzień, a teraz będzie się w dzień przebierała w pidzame. .. chore

Gość gość
Zabierz dziecko z tego przedszkola. .. dobrze Ci radzę

Gość gość mmm
Dlaczego mam zabrać stamtąd dziecko? Wybrałam tę placówkę ze względu na lokalizację. Jest najbliżej mojej pracy... ale teraz. Mam wątpliwości z powodu tego leżakowania. Czy ktoś się może wypowiedzieć ktoś kto zapisała tam dzieci a może czyjeś dzieci już tam chodzą lub chodziły?

Gość gość
Myślę, że lezakowania nie przeskoczysz. Skoro jest taki zwyczaj w przedszkolu to na pewno z tego nie zrezygnują bo to zawsze przynajmniej godz ciszy dla Pań. A co do piżamy, to chyba wymóg odgórny i jeśli dzieci się kładą to muszą też się przebierać.

Gość gość
Str www już działa