Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takabyc

Brzydota daje mi poczucie bezpieczenstwa :)

Polecane posty

Gość takabyc

Jestem brzydka (i to nie moja opinia) i cieszy mnie to :) gdyz dzieki temu jestem niewidzialna a tym samym bezpieczna. Nie lubie przebywac z mezczyznami, unikam kontaktow z nimi, nie lubie tez gdy inni na mnie patrza, a to ze jestem brzydka ulatwia mi sprawe. Nikt nie zwraca na mnie uwage, nie ocenia mnie, nie zaczepia wiec czuje sie pewniej. Nie chce tego zmieniac, lubie byc szpetna szara myszka :) dlatego nie maluje sie (makijaz mnie nawet nie interesuje, a i nie umiem sie malowac :P ) i chodze tylko w dlugich spodniach/dżinsach, bluzach/koszulkach i adidasach. Nie wiem czemu ludzie tak sie martwia swoim wygladem i przezywaja to ze sa mniej urodziwi, nie rozumiem tego. Ja widze pozytywy bycia mniej atrakcyjnym :)

Gość gość
i jak to jest stalkowac brzydka babe? o to ci kur.wo chodzi. jak jestem brzydka to napisz - nie spotkam sie z toba bo jestes brzydka, wole ruchac sie ze swoimi ladnymi przyjaciolkami i ze swoja piekna zona? ciezko powiedziec? bo moglbys juz wypierdalac z mojego zycia definitywnie. tego bym sobie zyczyla

Gość takabyc
gość dziś Nie rozumiem o co ci chodzi Nikogo nie stalkuje, mowie jaka jest prawda i co myślę, to że ja lubię byc brzydka i widze tego zalety to od razu znaczy że stalkuje? Glupie myślenie. I o co chodzi z tymi przyjaciolkami, żona? Brales cos?

Gość gość
On już w nie jednym wątku pierd**i głupoty, widać że coś sobie wziął, jakieś twarde.

Gość gość
kiedy skonczysz mnie przesladowac. mam odnalezc twoja zone czy moze tobie oblac ryja kwasem? czego k****o chcesz, no czego ty k****o jeszcze chcesz. kostke cukru do konskiego ryja? idz do kauflandu

Gość gość
moge,cie,wydymać w pupę po ćmoku :-P

Gość gość
gość dziś Ale pi/e/rdolniety

Gość gość
kiedy ryju dasz mi spokoj swiety..ile lat, pytam sie k****a ile lat bedziesz mial czelnosc mnie przesladowac. przesladuj se swoja malzonke. ty rozwiazla k****o

Gość gość
gość dziś karakanie pierd****y stul ten jeb**y pysk psi wytrysku

Gość gość
Nie da się tutaj normalnie popisać od jakiegoś czasu bo zawsze jakiś psychol się włączy i rozpiertala wątek:O

Gość gość
"Nie lubie przebywac z mezczyznami, unikam kontaktow z nimi, nie lubie tez gdy inni na mnie patrza" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ja jestem w miarę ładna i też tego nie lubie faceci to nadpobudliwe bydło :O

Gość takabyc
gość dziś nie dzieki, nie interesuja mnie żadne kontakty :) x goście z dziś dlatego ja lubie być brzydka :) nikt na mnie nie patrzy i nie musze o tym myslec ;)

zrozumiałe. też nie wiem czemu niektóre laski się tak stroją i to zawsze gdy wychodzą w domu. wiadomo że warto się spodobać jakiemuś atrakcyjnemu facetowi ale ceną tego że po drodze przyciągnie się starych zboczeńców. nie ma nic za darmo. ale niech robią co chcą.

Gość gość
psi wytrysk to chyba u ciebie w gaciach. czemu twoja mamusia zrobila ci taka krzywde, ze dala nazwisko po psie seniorze? kazde inne byloby lepsze..synu

Gość gość
4 lata mijaja, 4 lata

Gość gość
jakie 4? 5 i pol roku