Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyciemniezawiodlo

Czy tak naprawde jest?

Polecane posty

Gość Zyciemniezawiodlo

Wiem ze znowu podobny temat itd.. sama nie wiem juz czego oczekuje. Ale prosze powiedzcie, dlaczego facet moze wolec oralny seks od zwyklego? Tu chodzi o docisk reki? Wytlumaczcie mi. Co prawda rodzilam juz i mam w planach wykonac zabieg laserowy. Ale czy to cos zmieni? Ja rozumiem ze to dla was wyzsze fizycznie itd, juz wszyscy na tym forum to napisali. Ale naprawde fizycznie to jest fajniejsze? Juz placze, nie wiem co robic. To smutne. Kazdego to dotyczy?

Gość gość
Nigdy seks oralny dla mnie nie jest lepszy niz klasyczny...owszem jako dopelnienie jest wspanialy ale bliskosc partnerki emocje w seksie klasycznym sa nie do porownania z oralem...nawet baardzo dobrym. Twój mąż chce tylko oralnie? to jest problem?

Gość gość
Dzieki :) to mile. Tzn mysle ze to mu daje wiecej "radochy" troche to przykre. Kiedys chcial tylko tak, powiedzialam mu jak mnoe to zabolalo to nagle stwierdzil ze uwielbia seks i nigdy by go nie zamienil.. ale jak widze tematy na tym forum i stodunek mezczyzn do tego to nie mam watpliwosci...

Gość gość
Kazdy miewa nazwijmy to swoje etapy, nieraz mam tak, ze chce sie kochac tylko w okreslonych pozycjach i to przynosi mi satysfakcje, a innym razem w ogole nie mam checi na taki zestaw tylko kochamy sie zupelnie inaczej;) glowa do gory, nie obwiniaj sie o cos czego nie ma...ubierasz np seksowna bielizne? Jak to u was wyglada?