Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnumer7845124

nietypowe pytanie

Polecane posty

Gość gośćnumer7845124

Taka sprawa. Pierwsza emigracja za pracą, facet z agencji szuka mi mieszkania (tzn pokoju do wynajęcia) i znajduje. W mieszkaniu mieszka 2 pakistańczykow albo irakijczykow (ciemna karnacja) i zapewne wyznawcy allaha. Nic nie mam do tej religii, jednak pytanie. Zdecydowalibyście wynając to mieszkanie? Warunki dobre ($$$) pokoj OK, ale jednak......pozostaje ta niepewność. Ktoś mieszkał z takimi osobami, wiadomo jakie zwyczaje obowiązują? Jeden z nich w gadce zapytał czy piję alkohol, odpowiedziałem, że nie a on "good, good" a jak wiadomo ich religii picie zakazane... Ciekawe czy innych religijnych restrykcji będą przestrzegać. Sprawa ma miejsce w Irlandii (nie w Dublinie) w miescie gdzie nie ma meczetu.....

Gość gość
możliwe, że bał się imprez i nie chodziło wcale o religię. Jak wydają się spokojni i mieszkanie zadbane to weź.

Gość gość
chociaż zawsze możesz powiedzieć, że wolałabyś z kobietami :)

Gość gość
Uciekaj w siła dal póki możesz

Gość gość
mieszkalam z taka w akademiku. 4 razy dziennie rozkladala dywanik, modlila sie pol godziny i nie mozna bylo w tym czasie slowa powiedziec. i to bylo w polsce, czulam sie kur/wa jak mniejszosc narodowa

Gość Viva EU
Oni traktują kobiety niżej psa. Powodzenia!