Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Mi z Arizony

Poludnie Arizony

Polecane posty

Gość Mala Mi z Arizony

Zdaje sobie sprawe z tego, ze mam raczej marne sznase zeby spotkac tu kogos kto mieszka w Arizonie, niemniej jednak sprobuje :) Chetnie pogadalabym z Polakiem, moze nawet wyskoczylibysmy na kawe jesli fajnie by sie rozmawialo i jesli odleglosc nie bylaby zbyt duza lub nie byla przeszkoda. Mimo iz nie jestem bardzo towarzyska (choc potrafie sie rozkrecic :)) to brakuje mi kontaktu z rodakami. Z kims, komu nie musialabym tlumaczyc, co to jest i jak wyglada Polska, ani tlumaczyc sie ze swojej polskosci, tylko pogadac jak swoj ze swoim. Najlatwiej byloby mi sie dogadac z kims w wieku zblizonym do mojego (mam 34 lata), ale to nie jest warunek. Jedyny warunek to brak zobowiazan w postaci zony i\lub dzieci :) Bede tu zagladac co jakis czas, a nuz jakis importowany Arizonczyk zabladzi na kafeterie ;)

Gość gość
Szkoda że nie mieszkasz o dużo. Dzielą nas tysiące km i mam podobnie. Tutejsza Polonia mi nie odpowiada. Za dużo pytań i za dużo wścipstwa. Zaczę Ci powodzenia. Nóż widelec, ktoś się odezwie :-)

Gość gość
Przepraszam za literowki. Dzieki, gosciu :) Mam nadzieje, ze i Tobie uda sie spotkac kogos normalnego ( choc to pojecie wzgledne; powiedzmy - kompatybilnego :) ) A gdzie mieszkasz?

Gość gość
Nie przepraszaj za literówki bo ja sama zjadłam słowo "bliżej" i jak widzisz, początek zdania nie wyszło zbyt sensownie :-) A jeszcze śmieszniejsze jest to, że wraz życzeniami dla Cebie też napisałam "normalnego" ale je usunęłam. two minds think alike :-) Ja jestem w Kanadzie.

Gość gość
Już Cię nie ma .....

Gość Mala Mi z Arizony
No widzisz :) Szkoda. Ale fajnie dostac odpowiedz od kogos, kto rozumie moj bol. A Ty masz tam rodzine, meza, dzieci, czy jestes sama jak palec jak ja?

Gość Mala Mi z Arizony
Jestem, jestem :)

Gość gość
O! Jesteś , fajnie :-) Wiesz co? Nie chciałbym tu opisywać swoich tematów. Jeśli masz ochotę to podaj jakiś tymczasowy e-mail? Odpiszę Ci popiszemy sobie "bez świadków"? Jeśli oczywiście chcesz :-)

Gość gość
Wystraszyłaś się? Nie będę nalegać. Powodzenia i trzymaj się. Dobranoc.

Gość Phoenix AZ
napisz że szukasz bolca bo papiery potrzebne, po co ta cała ściema? Rodacy super gdy ich nie za wiele, jak za wiele to wieczna konkurencja, stado debili.

Gość gość
Wlasnie jeden sie odezwal