Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam optyka w Krakowie ;)

Polecane posty

Gość gość

Cześć Krakusy:) Szukam optyka w mieście, macie kogoś konkretnego sprawdzonego? Nie będę ukrywał, że zależy mi na cenie. Jeśli kojarzycie optyka, gdzie mają częste promocje na okulary korekcyjne to proszę o info! Pozdr!

Gość gość
Witaj. Ja znalazlam fajnego optyka dla siebie córki i męża ul. Mikołajska nazywa się Hilary &Hilary. To jest zaraz kolo rynku w Krakowie. Polecam

Gość gość
Ja jestem stałym klientem już od roku optyka na ulicy Westerplatte. Prowadzą swój serwis online, gdzie można sobie ceny sprawdzić i aktualne promocje - www.swiatokularow.com Mają w miarę tanie okulary korekcyjne i też trzeba im oddać, że regularnie robią promocje, rabaty przez co dodatkowo można zaoszczędzić. Ostatnio sobie u nich zamawiałam przeciwsłoneczne korekcyjne i spisują się doskonale.

Gość bognawolosz
Jeśli chodzi o same oprawki, bez badania, to fajna ofertę oprawek ma sklep internetowy czteryoczy: http://czteryoczy.pl/okulary-przeciwsloneczne.html, mają też fajne okulary przeciwsłoneczne. Zawsze kupowałam sieciówkowe na jeden sezon, ale już mi się gust trochę ustatkował i kupiłam trochę droższe renomowanej marki, trzymają się doskonale.

Gość gość
W Dębicy dobry jest ten gabinet okulistyczny - http://www.optyk-debica.pl/ Niedawno robiłam tam badanie wzroku połączone z doborem okularów i wszystko udało się sprawnie załatwić.

Gość ssad
Cenowo nawet fajnie wychodzą mi zakupy w salonie Eurooptyka, zwłaszcza że promocje na oprawki robią dość często i też standardowe, regularne ceny nie są jakieś z kosmosu. Już kilka razy u nich sobie oprawki zmieniałam i zawsze byłam z obsługi happy. O firmie można przeczytać na ich stronie http://eurooptyka.pl.

Gość gość
Doradziłabym optyka Primus. Nie są za bardzo rozreklamowani raczej się do nich trafia przez pocztę pantoflową a można na oprawkach tutaj całkiem ładnie zaoszczędzić. Sama się dowiedzialam że w przychodni na Mazowieckiej jest jakiś optyk od bratowej akurat.

Gość vert

Z salonem Oko Design mam jak na razie bardzo dobre doświadczenia. Nie było problemów żeby się umówić na badanie wzroku, określili mi wadę i przygotowali dedykowane soczewki (badanie było już w cenie okularów). Oprawek mają dużo różnych, sporo w niezłych cenach, co mnie najbardziej na plus zaskoczyło bo sądziłem że będzie drożej.

Gość gość

Okulary za nieduze pieniądze sprzedają w Primus na Mazowieckiej. Jeśli ktoś znajdzie tańsze i jednocześnie lepsze okulary do czytania niż oni sprzedają to stawiam mu wino 🙂 I to dobre! Duży wybór oprawek, miłe i fachowe doradztwo.