Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dumna bo upokorzyłam kochankę męża wreszcie mi się udało zniszczyłam ją

Polecane posty

Gość gość

Ona pracuje jako kelnerka w restauracji. Wczoraj ubrałam się w moją suknie ślubną i wparowałam do restauracji, weszłam na stolik i krzyknęłam aby wszyscy mnie słuchali. Jak zrobiła się cisza to wskazałam na nią palcem i wywrzeszczałam jej w twarz wszystko co niej myślę, że niszczy małżeństwo i nasze wspólne dziecko, rozrzuciłam po restauracji zdjęciem mojego dziecka mówiąc ze to jest chłopiec któremu ona niszczy rodzinę a następnie rzuciłam jej w twarz moim testem ciążowym i powiedziałam że nie dość bruka życie dziecka narodzonowego to jeszcze nienarodzonego. Po wszystkim wyszłam i wróciłam autobusem do domu. Powiedziałam mężowi i mi podziękował za załatwienie tej sprawy.

Gość gość
E tam. Trzeba było brzuch odsłonić tak jak to było we wcześniejszej wersji...

Gość gość
Z czego jesteś dumna? Że masz męża k****arza? Jakie wy mamuśki i żony jesteście p******e.

Gość gość
nuuuudne prowo!!! 0/10

Gość gość
Czas do psychiatry.Bo widzę, że co kilka dni takie numery robisz. Tylko że te kochanki się chyba zmieniają :D Gratuluję męża, bo chyba z 10 tych kochanek ma. Ale mając taką babę w domu, to wcale mu się nie dziwię :D:D:D

Gość gość
chyba jednak Ty bardziej się upokorzyłaś..

Gość gość
Dawno cie nie bylo.

Gość gość
O to ta co przyszła do biura kochanki męża i podniosła dziecko w górę niczym w "królu Lwie" :D lecz się szajbusko, jak ktoś w to wierzy to ma nas.. Ane w głowie :o

Gość gość
Haha jakbym była tą kochanką, to miałabym niezły ubaw i cię nagrała i wrzuciła na yt, nic dziwnego, że facet twój kochanki poszukał, skoro ma pier...ą żonę buhaha. I żeby nie było, nigdy nie byłam kochanką i nie popieram tego typu zachowań, ale to co zrobiłaś (o ile to prawda) jest żałosne. Najpierw trzeba było męża z domu wykopać, to on ci przysięgał wierność, nie jego kochanka.

Gość gość
Ale cyrk. Moglas dodatkowo pobierac oplaty za wystepy. Zadna kobieta z klasa tak nie postapi. Upokorzylas siebie, dziecko, meza oraz te kobiete. Beda o was wszystkich gadac i pokazywac sobie palcami.