Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle zmeczenie

Polecane posty

Gość gość

Wstaje rano i jestem zmęczona. Cały czas chce mi się spać, kawa nie pomaga. Wietrze pokój, jem zdrowo, ćwiczę i dużo spaceruje wiec mam dużo ruchu. Nie jestem w stanie nic robić, a spać w dzien tez nie moge bo mam 2 letnie dziecko. Ratunku, czy macie jakieś rady?.

Gość gość
Zbadaj tarczyce

Gość gość
Idź do internisty, opowiedz co się dzieje, poproś o skierowanie na badania. Albo zrób sobie prywatnie jeśli możesz, może coś wykażą. Ja jestem fanką Jerzego Zięby, śledzę jego porady w internecie. Leczę wszystkie swoje choroby i dolegliwości metodami, które poleca. Jest on propagatorem metod naturalnych w leczeniu chorób przewlekłych. Uważa, ze koncerny farmaceutyczne nie chcą nas wyleczyć, jedynie podleczyć abyśmy szybko do nich wrócili - ja się z tym zgadzam. Na co dzień stosuję witaminę c w postaci proszku o nazwie askorbinian sodu. W mnie w pracy już wszyscy to stosują. Jeśli chcesz dodać sobie energii to rozpuść pół łyżeczki tej witaminy w szklance wody mineralnej lub soku jednodniowego (a może masz wyciskarkę i używasz ?). To działa bardzo pobudzająco. A napój w wody/soku (szklanka), naturalnego miodu (łyżeczka do herbaty) i soli himalajskiej lub kłodawskiej (szczypta) to naturalny energetyk (napój energetyzujący typu RedBull).

Gość gość
Oczywiście rozpuszczoną witaminę c trzeba wypić - tego nie napisałam :-) Niestety samo jej rozpuszczenie nie działa pobudzająco a tak można wyczytać z mojego pierwszego wpisu:D Miłego dnia, trzymaj się 🌻

Gość gość
Wiadomo jak to w ciąży miałam wszystkie badania, tarczyca super, glukoza tez. Nie wiem czy przez 2 lata może się coś zmienić? Dziękuję za radę z ta witamina C, domyslilam się ze należy ją wypić :-) Chyba będę musiała iść do lekarza z tym, że w mojej przychodni lekarze są tak beznadziejni, że predzej wylecza mnie osoby na forum niż oni

Może jesteś przemęczona ciągłą opieką nad dwuletnim dzieckiem? Skoro śpisz dość długo, a zmęczenie nie ustępuje, najlepiej zrobić badania, w tym hormonalne. Może to coś z tarczycą? Przez Internet nikt nie zgadnie, co Ci dolega. To może być wszystko od zaburzeń hormonalnych, po brak mikroelementów w diecie poprzez zespół chronicznego zmęczenia. Pozdrawiam!

Gość gość
Opieka nad dzieckiem w zasadzie mnie nie męczy. Kocham mojego szkraba który idzie spać o 20 i wtedy mam spokój. Pójdę chyba zrobić badanie tej tarczycy, bo inaczej się nie dowiem.

Gość gość
Juz wiem czym spowodowane było zmęczenie. To po prostu ciaza

Gość gość
Znalazłam świetny poradnik o zdrowiu, http://www.poradniowo.pl/ Znaleźć tu można wiele ciekawych artykułów, porad dotyczących zdrowia, zdrowego odżywiania. Polecam każdemu