Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepsza praca w dzien czy w nocy?

Polecane posty

Gość gość
nikt nie doradzi?

Gość gość
Ta Twoja dyspozycyjność nie jest taka najgorsza, ale na pewno będą chcieli wiedzieć po co ci wolne weekendy. Jeśli powiesz, że po prostu nie chcesz pracować w weekend, to mogą nie być zadowolenie. Jeśli masz wtedy szkołę czy jakieś studia zaoczne, to spoko, nie będzie problemu i jestem pewna, że Cię zatrudnią. Może być też tak, że ma weekendy mają komplet, a w tygodniu brakuje im ludzi, wtedy chętnie Cię przyjmą. Wszystko zależy od ich sytuacji no i od kierownika. z tego co wiem we Wrocławiu jest kilka Maków, niektóre otwarte bardzo długo, nawet do drugiej w nocy, więc mogłabyś się na te godziny nocne załapać, ale do sprzątania, a do obsługi klienta czy przygotowywania posiłków. Ale weź pod uwagę, że klienci, którzy przychodzą w nocy to często nietrzeźwi imprezowicze i mogą być problematyczni.

Gość gość
*"ale nie do sprzątania" miało być

Gość gość
dzieki za wpis, poczytalam rozne fora i zdecydowalam sie wpisac dyspozycyjnosc 7na 7, byc moze wtedy latwiej bedzie sie dostac do pracy. Tak, widzialam, MC na rynku jest otwarty do 2 w nocy..

Gość gość
jeszcze mi sie nasunelo pytanie, czy w przypadku pracy 30h tyg, bede miala te 30h rozlozone na tydzien, czy musi sie zgadzac w ogolnym rozrachunku na miesiac np. 1 tydzien 40h, 2gi 35, 3ci 25h, 4ty20h= 120h msc

Gość gość
Z tego co wiem jest miesięczny okres rozliczenia godzin. W niektórych makach, ale to w tych prywatnych, to nawet trzymiesięczny. Czyli może być tak, że w jednym tygodniu pracujesz 40 godzin, a w drugim 20.

Gość gość
niezle, dzieki za odp. Zastanawiam sie tez nad postulowaniem do kfc, orientujesz sie w ktorym fast foodzie jest lepiej pracowac?

Gość gość
O kfc slyszalam tyle, ze maja fajne systemy premiowe, sporo konkursow motywacyjnych i obiady dla pracownikow za 1zl.nie wiem na ile to prawda, zwlaszcza z tymi obiadami.praca z tego co wiem wydaje sie porownywalna jesli chodzi o trudnosc.

Gość gość
ok, sprobuje tam jesli w mcdo mnie nie zatrudnia. Dzieki za rady !

Gość gość
a co do kfc to daja umowe o prace, czy tylko zlecenie? bo nie ukrywam zalezy mi na umowie o prace (wiem tylko, ze w kfc okres probny to 1msc).

Gość gość
z tego co wiem do kfc jest umowo zlecenie.