Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% Polek nie ma w ogóle kondycji, są sflaczałe, słabe, chorowite

Polecane posty

Gość gość

myslą tylko o facetach, bachorach, kosmetykach, serialach, pieniądzach i ogolnie pierdołach... chodzą po ulicach takie rachityczne mimozy, pchniesz takie coś i się przewróci, ledwo stoi toto na nogach... widac, ze ludzie starsi po 70-90 lat są bardziej aktywni niz młodzi, wszedzie widze dziadków i babcie na rowerach, z kijkami, na spacerach z psami a młodzi siedzą przy komputerach, smartfonach, imprezują chlają ćpają, dymają się w dóópska i c****a a potem domagają się 500 zł na bachora tępego szok co to sie porobilo

Gość gość
dokladnie. nie wiem jaka kobieta szczupla jak ja potrafilaby przeniesc na widlach ciezka kostke siana, gnoj porzadnie wyrzucic, drzewo zwozic przez 3 h bez przerwy. mysle ze nie dalyby sobie w ogole rady na jakichs zbiorach. nie ma komu w polu robic, taka przykra rzecz.

Gość gość
Młodzi faceci w większości są tacy sami, pracowałam w muzeum i kierowano do nas ciągle ludzi po wyrokach do opracowania godzin z prac społecznych, 8 na 10 to faceci w wieku 18-30 lat, czasami jakas kobieta. Koszenie trawy, koszmar, chłoptaś nawet kosiarki utrzymać nie potrafi, inny uciekał co chwilę na ''przerwe'' bo mówi że udaru slonecznego dostanie, inni dwaj pomagali nam w magazynie, nie mieli siły przesunąć starej szafy, na twarzy czerwoni jak balony :O Młode dziewczyny to rzeczywiście koszmar, tylko kręcić tyłkiem potrafią i mówie to jako kobieta, są wyjątki , są kobiety które same wychowują dzieci, pracują, potrafią same zrobic malowanie, naprawić coś w domu, wymienić koło w samochodzie ale to rzadkość.

Gość gość
Autorka ma nie teges pod kopułą.

Gość gość
10/10 wstydzą się sportu.

Gość gość
nie wiem jak mozna wstydzic sie sportu? a du.pczenia i kupczenia du.pa to juz nie? wg mnie tak - siedzacy tryb zycia - nawet w szkole branie nagminnych zwolnien od lekarzy z wf po to by moc 2h dluzej posiedziec nad nauka - bo przeciez matura za 2lata ble ble. fajki alkohol i ch.. zarcie. wiekszosc lasek ma anemie-utajona badz jawna stad ich wydolnosc jest tragiczna, wystarczyloby zazywac jakies zelazo. chyba tyle. a - i one boja sie panicznie utycia i miesni - wola se odmawiac racjonalnego zywienia po to by byc chudymi jak tyczki. no to skad to ma miec sile, z powietrza?

Gość gość
wśród młodych Polek, które nie muszą jeszcze latać koło mężusia i dzieciarni tego nie widze, wręcz przeciwnie w wiekszości pełne energii, wysportowane dziewczyny

Gość gość
A ja nie lubię się męczyć mam to w d***e. Wolę sobie polezec niż się ruszać. Moje ciało należy do mnie wiec c***a kogo obchodzi jakie jest. Autorze masz jakieś problemy ze sobą? Lubisz latac jak pies z wywieszonym pozorem to lataj. Twoja sprawa tylko. Nie baw się w sędziego. Bo mnie gowno obchodzi co Ty myslisz

Gość Gosciowka14665
12.09 to se umieraj na raka czy miażdzyce saczac 9 piwo przed tv skoro tak bardzo ci na tym zalezy 🖐️

Gość gość
Ale ja nie lubię piwa. Miażdżycy nie mam a mam juz 52 lata. a raka może dostać każdy wiec nie chrzan glupot. Kocham nic nie robic

Gość gość
Zdrowy tryb życia ma tylko znaczenie jeśli chodzi o raka płuc (niepalenie) i raka skóry (unikanie słońca, solarium). Inne rodzaje raka to czynniki genetyczne.

Gość biała891
No niestety brak ruchu,fast-foody itp i taki to efekt! ale ja już z tym skończyłam zaczęłam dbać o siebie jem regularnie posiłki przyjmuje suplementację Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl plus bieganie 3x w tygodniu w weekend basen z narzeczonym i tak sobie chudnę i poprawiam kondycję!