Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izula445

Le Petit Marseillais Malina i Piwonia

Polecane posty

Gość izula445

Bardzy wydajny i dobrze pielęgnujący żel do ciała. Piękny zapach. Bardzo dobrze się pieni. Nie uczula mnie. Lubię połączenie nuty zapachowej z moim ciałem. Po umyciu jestem zrelaksowana i czuję się świeżo. Opakowanie powinno być bardziej poręczne. Zapach naturalny owocowo - kwiatowy.Kremowa konsystencja bardzo mi odpowiada. Dobrze nawilża moje ciało. Długo utrzymuje się zapach na ciele. Każdy kto oczekuje tego samego efektu co ja będzie zadowolony. Polecam ten produkt z czystym sumieniem. Cena adekwatna do jakości. Polecam. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Lubie tą markę :)

Gość gość
Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak. Nie sądzę, żebym kiedykolwiek do niego wróciła.

Gość gość
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Flower Extract, Cinnamic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sucrose Cocoate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Lecithin, Polysorbate 20, Cocamide MEA, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyquaternium-7, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Sodium Glycolate, Disodium EDTA, Sodium Phytate, Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. X SLS na drugim miejscu. Pani już dziękujemy.

Gość gość
STOP SPAMOWI REKLAMĄ TEGO BADZIEWIA.

Jako ambasadorka polecam żele i balsamy pod prysznic Le Petit Marseillais. Malina i Piwonia oczarowały moje zmysły... Po prysznic człowiek jest czysty, zrelaksowany i pachnący ;) Polecam! #ambasadorkaLPM