Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z samej mowy ciała faceta można wyczytać, czy chodzi mu tylko o seks?

Polecane posty

Gość gość

Np. ze sposobu, w jaki spogląda na kobiete? Jakie to będzie spojrzenie, jaka mowa ciała? Mam taka dziwna sytuację w pracy, flirt z facetem, gdy sie spotykamy to on czasem patrzy mi przeciągle i gleboko w oczy, ale czasem zupełnie bezpośrednio obczaja mój biust, uśmiechając sie przy tym dwuznacznie, z takim dziwnym zadowoleniem :D Obczaja nie tylko mój biust, ale również biodra, okolice krocza, nogi. Czy to są jawne wskazówki, że liczy glównie na seks? On zupełnie nie kryje się z tymi spojrzeniami, są bardzo bezpośrednie, nie przeszkadza mu, ze widzę gdy patrzy na mój biust. Lubie, jak na mnie patrzy, nawet tak lubieżnie, ale podoba mi sie i nie chcialabym, żeby chodziło tylko o seks..

Gość gość
skoro to lubisz to masz naturę k***iska i on to widzi także wszystko jest w porządku i zmierza do konkretnego celu który chyba jest oczywisty.

Gość gość
Dlaczego zaraz kurwiska? Mylisz sie, nigdy nie zgodziłabym sie na seks bez zobowiązań. Dlatego chce sie upewnić, ze jemu tylko o jedno chodzi, wtedy dam sobie spokój. A ze lubię jego spojrzenia, jakie by nie były? To chyba jasne, ze lubię sie podobac i czuć atrakcyjna dla faceta, który mi sie podoba?

Gość gość
ojjj masz maly rozumek,,,, to jasne ze chce cie tylko przeleciec. Moj kolega tez tak na mnie patrzyl jak dalam mu do zrozumienia ze jestem z dobrego domu i u mnie nie ma czegos takiego jak seks przyjazn, czy nawet seks w zwiazku tylko po slubie to sie zaraz zmyl. I doskoczyl do mojej kolezanki. Ta mu szybko dala wiec zaspokojony kopnal ja w d....pe i polecial do nastepnej. Taki typ nie jest warty nawet zagadania nie czuejsz sie oblesnie jak na ciebie patrzy to czlowiek nie warty uwagi, ale to moja opinia

Gość gość
No wlasnie podejrzewam, o co mu chodzi niestety.. Cóż, ode mnie szybkiego seksu bez zobowiązań nie dostanie, mialam nadzieje na cos innego, co mogloby sie rozwinąć ze znajomości, ale w takim razie podaruje sobie tego pana. Te spojrzenia mnie nie obrzydzają, bo przyjemnie podobac sie atrakcyjnemu facetowi, który i nam sie podoba.

Gość gość
Takkk... szczegolnie jak jest kur.....rzem. Nie wiem ile masz lat ja teraz 28. Z poczatku też tak myślałam jak byłam młodsza. Teraz widze świat takim jaki jest. Wielu facetów chce nas tylko przeleciec!!! Oni patrza na Ciebie i oceniaja od razu w kategoraich przydatności seksualnych. Nawet jak taki kusi tzw związkiem. A co to jest za moda ??? Zwiazek na 2-3-8 x sex??? Jak powiedziałam chłopakowi że musimy ustalić że seks po ślubie to się zaraz zmył. Faceci w wiekszości wchodza z nami w zwiazki zeby sie zabawić usypiajac nasza czujność pozorami czegos wiecej. Trzeba byc ostrozna

Gość gość
dziś jestes nawiedzona !!!! LECZ SIE !!!!

Gość gość
Ja tak robiłem jak on i nie chodziło mi tylko o sex. Zakochalem się ale też i jej pragnalem. Ale to nie tak ze widziałem w niej tylko fajne cialo i piękne oczy, krecila mnie tez jej osobowosc, poczucie humoru itp..

Gość gość
A co jest twoja żona teraz?

Gość gość
Nie jest bo nie chciała

Gość gość
Jak się nie sparzysz to się nie dowiesz. x Mój też nie mógł rąk utrzymać przy sobie i mi mówili, że mnie przeleci i więcej się nie pokaże a stało się inaczej choć długo czekał i po 6 mies.się oświadczył. Nigdy nie wiesz co w człowieku siedzi. x Są takie pary co zaraz w łóżku wylądowały i są małżeństwem z długim stażem i są pary gdzie zaraz do łóżka myk i koniec znajomosci i są tacy co chodzili ze sobą z 10 l i on parę lat czekał na seks z nią i się rozstali i ze ślubu nici. X takie życie taki los

Gość gość
Powiem Ci na moim przykladzie. W wielu przypadkach chodziloby glowniebo seks ale nie wykluczylbym zwiazku. To zalezy jaka jest ta dziewczyna. Jak glupia, pusta ale wyglad zajebisty to wiadomo tylko seks ale jesli bylaby ona inteligentna i seksowna to związkiem by sie to raczej skonczylo. Zalezy od wielu czynników. Ja lubie patrzeć na piekne kobiety, przeszywac je wzrokiem, podziwiać piękno. Niektóre to kreci zwłaszcza kolo 30+ :D Chociaz i mlodsze czasami sie uśmiechają :-) Sam jestem mlody i pewnie dlatego kobiety po 30 tak dobrze reagują na to jak sie na nie spogląda ;) To pewnie je dowartosciowuje :D Ale jak jest na czym oko zawiesic to mmm hahah :D A wiadomo kobieta ok 30+ wie czego chce, jak to osiągnąć i jak zaspokoić obie strony :D I zwykle nie mają hamulców :D :D

Gość gość
W przypadku nas facetów sprawa jest prosta i bardzo uczciwa... zawsze będzie chodzić o seks i na seksie będzie nam zależeć... zwłaszcza z nową kobietą, a to czy oprócz seksu chce czegoś więcej, to czas pokaże... nie da się tego stwierdzić nie znając dobrze kobiety, jej osobowości, charakteru, wymagań.

Gość gość
Widzisz sama, tu anonimowo faceci wypowiadają się co naprawde myślą. I większość to takie b......ki. Na pewno da się znaleźć kogos normalnego, kto będzie chciał się o Ciebie zatroszyć, ale to wymaga czasu. Sama teraz widze że po prostu trzeba szybko eliminować tych którzy od razu się nie nadają i nie robić sobie nadziei.

Gość gość
gość dziś jesli nie jestes dziewica to po co ci czekac z seksem do slubu?

Gość gość
Widzisz sama, tu anonimowo faceci wypowiadają się co naprawde myślą. I większość to takie b......ki. Na pewno da się znaleźć kogos normalnego, kto będzie chciał się o Ciebie zatroszyć, ale to wymaga czasu. Sama teraz widze że po prostu trzeba szybko eliminować tych którzy od razu się nie nadają i nie robić sobie nadziei. x Eliminacja i tak nic nie da i to nic nadzwyczajnego że faceci zawsze najpierw liczą na seks, a dopiero później myślą o czymś więcej. Tak zaprogramowała nas natura, gdy widzimy kobietę która nam się podoba, to instynkt nakazuje nam kopulować, ale to nie znaczy, że każdy facet ma wyłącznie na to ochotę i że tylko na seksie mu zależy, poza tym seks to również część związku. Ciekawe że za szczerość zawsze się facetom obrywa, a jak facet powie kobiecie to co ona chce usłyszeć, nawet jeśli ewidentnie będzie to kłamstwo, to ona wtedy będzie zadowolona. Same zmuszacie nas do tego abyśmy kłamali.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec, czy chodzi mu tylko o seks, czy tez jest w przyszłosci szansa na uczucie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jesli gesty, dotyk, spojrzenia itd. beda delikatne, troskliwe, jesli bedzie sie staral zadowolic Ciebie, staral sie abys sie smiala i byla szczesliwa i bedzie w to wkladal duzo czasu i wysilku to jak najbardziej zmierza do czegos bardziej wartosciowego niz tylko sam sex, ale samemu trzeba tez umiec to dawac.

Gość gość
jesli bedzie sie staral zadowolic Ciebie, staral sie abys sie smiala i byla szczesliwa i bedzie w to wkladal duzo czasu i wysilku to jak najbardziej zmierza do czegos bardziej wartosciowego niz tylko sam sex x hehehe i ty naprawdę w to wierzysz?

Gość gość
można. często podświadomie wykonuje ruchy frykcyjne.