Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak z internetu

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy. Otóż chciałabym podzielić się z wami pewną informacją i poznać wasze opinie na ten temat. Jakieś pół roku temu poznałam w internecie miłego mogłoby się wydawać faceta. Dobrze nam się rozmawiałoi rozmawia, początkowo przez czata a później przez skype'a( normalna rozmowa oraz przez kamerkę). Zaplanowaliśmy nawet spotkanie za ok. miesiąc czasu. I teraz pojawił się problem. Otóż pewnego razu pod wpływem jakiegoś impulsu weszłam na tego czata, ale podając się za kogoś innego. Po prostu jakoś lubię wszystko sprawdzić i mieć pewność. Patrzę, a tu jego nick. Jakoś dziwnie się poczułam i postanowaiłam napisać(jako inna dziewczyna) i on mi odpisał,że chętnie mnie pozna, jest singlem, szuka mądrej blabla dziewczyny.. I teraz nie wiem, co o tym sądzić. Nie jesteśmy parą, nie wypada mi mówićmu o tym, ale jak kogoś z reguły poznajęto nie chcę się umawiać z 10 innymi.. Tylko poświęcam czas tej osobie.. A on, tak jakby chciał się spotykać i wybieraćć

Gość gość
- nie jesteście parą - niczego ci nie obiecywał - jesteś chora ze go sprawdzasz skoro nie ma niczego poza rozmowami W NECIE - lecz się

Gość gość
dziś sam/a się lecz :) ale na nogi, bo na głowę już za późno

Gość gość
Po prostu przekonalas sie o tym, co czesto w necie wystepuje - internetowa wielogamia. Rzadko sie zdarza, ze ktos zatrzymuje sie na jednym partnerze do rozmowy... Kazdy mysli, ze zlapal Pana Boga za nogi bo poznal kogos wyjatkowego a ty jedynie stalas sie dla niego jedna opcja z wielu. Jesli mu o tym powiesz to sie wyprze albo zniknie. Jesli sie jednak spotkasz to moze zaiskrzy i bedzie cos z tego wiecej ale czy na tobie sie skonczy to zadnej pewnosci nie ma. I wierzyc mu tez bedzie ci trudno.

Gość gość
na chuuj tak grzeje dziś k****a !!!

Gość gość
Też o tym samym pomyślałam, może tylko ja potrafię poświęcać czas tylko jednej osobie. No cóż, bywa. Nie spotkałam się jeszcze z nim, nie mam prawa mu tego wypominać. Po prostu chyba lubi skakać z kwiatka na kwiatek.

Gość gość
Dlaczego spotkanie za miesiąc?

Gość gość
Wczesniej nie da rady. On mieszka dosc daleko, praca, obowiazki. Moj wyjazd na tydzien, za ok 2 tyg. Dlatego

Gość gość
I gadacie pół roku już? Dzizas

Gość gość
to bylo tak, ze na jakis czas urwal nam sie kontakt, pozniej sie znalezlismy. I kontynuowalismy. Chciałam go lepiej poznac

Gość gość
Jaka to odległość? Do mnie koleś z innego kraju po mcu gadania przyleciał

Gość gość
jesteśmy w podobnym wieku, ja zaraz kończe 15 lat

Gość gość
ok 300 km

Gość gość
Skoro się kontakt urwał i skoro facet się nie palił do spotkania to sama sobie odpowiedz z czego to może wynikać. A Ty się zachowujesz jakbyście parą byli

Gość gość
nie zachowuje sie jakbysmy byli para, pisalam ze nie mam prawa mu tego wypominac. Ale sam ostatnio czesto pisal do mnie, zagadywal, chcial rozmawiac na skypie, wiec pomyslalam, ze chce mnie poznac, rozwinac ta znajomosc

Gość gość
to byl jego pomysl, zeby do mnie przyjechac i nadal tak uwaza

Gość gość
Tylko jakoś nie przyjeżdża :-D

Gość gość
Jesteś zapchajdziura do czasu gdy znajdzie laske w której się zabuja

Gość gość
"Tylko jakoś nie przyjeżdża " Spotkanie jest dopiero zaplanowane za ok. miesiac, przeciez oboje pracujemy, mamy swoje plany, to nie jeste takie proste. Pisalam wyzej, prosze o czytanie ze zrozumieniem

Gość gość
To normalne, że większość (zdecydowana) ludzi w necie pisze z wieloma osobami jednocześnie i wybiera sobie, a ty na co liczyłaś, chyba masz nierówno :D

Gość gość
Każdy pracuje, są weekendy, miałaś przykład ze facet z zagranicy potrafił przyjechać szybciej. Ale oklamuj się dalej :-D po czynach ich poznacie, a jego czyny to takie, że przez pół roku nie chciał cie spotkać ale za to dalej szuka mądrej na necie. W sumie mu się nie dziwię :-D

Gość gość
Koniec tematu, dziękuję wszystkim "życzliwym" :)

Gość gość
No i foch, bo nie napisaliśmy tego co chciałaś usłyszeć

Gość gość
żaden foch. Owszem, ktoś może myśleć,że ktoś inny robi cos zle, niemadrze, ale trzeba umieć napisać to z klasą, bez obrażania. Ja dziękuję za takie komentarze, przepełnione hejtem ;)

Gość gość
zwłaszcza, że ja nikogo nie obrażam jeśli ktoś jest kulturalny, umiem przyjąć każdą krytykę, ale bez przesady, trzeba umieć dobierać słowa

Gość gość
Ale jesteś przewrazliwiona na własnym punkcie, zero dystansu

Gość gość
być może :)

Gość gość
No to może popracuj nad sobą i nagle faceci też się tobą zainteresują

Gość gość
Przynajmniej nie muszę pracować nad tym, że jestem złośliwa w stosunku do innych ludzi :)

Gość gość
O matko, a ta dalej. Ale przynudzasz!!