Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na koniec 2016 roku populacja Niemiec wyniesie 83 mln ludzi

Polecane posty

Gość gość

A w Polsce - odejmując te 2 miliony które przebywają zagranicą - zostało jakieś 36 milionów.

Gość gość
Polska przynajmniej nie jest przeludniona W Niemczech ciasno jak na górnym Sląsku

Gość gość
tak milion nierobów, którzy poderżną ci gardło przy pierwszej okazji krzycząc AllahAkbar :P wolę Polskę bez imigrantów, ale spokojną

Gość gość
Fakt że Polska nie jest przeludniona... ale co z tego wynika ? Dla młodych i tak brakuje mieszkań, i muszą mieszkać z rodzicami (sam tak mam, w wieku 29 lat).

Gość gość
w Niemczech nie ma takich miejsc jak Mazury z dziką piękna przyrodą Wszedzie są ludzie hałas i auta

Gość gość
Niemcy mają więcej lasów niż Polska

Gość gość
Fakt że Polsce Arab nie poderżnie mi gardła. Ale co z tego, skoro masowo szerzą się choroby psychiczne i samobójstwa ? Albo Polak - Katolik zatłucze mnie młotkiem, ale się powieszę z braku perspektyw.

Gość gość
Niemcy mają więcej lasów niż Polska nienawidze lasów .. w Lasach są kleszcze

Gość gość
Ja osobiście nie raz myślałem o wyjeździe do Niemiec, ale nie mam tam punktu zaczepienia, i się boję. Nie wiem z kim się kontaktować na miejscu. Aber ich spreche basik Deutsch :)

Gość gość
Niemcy to kraj o wielkości podobnej do Polski.. Wyobrażacie sobie sytuacje gdyby w Polsce żyło 75 mln ludzi ? Dla mnie to chore Polska może pomieścić najwyżej 45 mln i to z dużym wysiłkiem

Gość gość
Stolica Niemiec - Berlin - liczy obecnie 3,2 miliona mieszkańców. Blisko dwa razy więcej niż Warszawa.

Gość gość
Kandada jest 60 razy większa od Polski , a ma tylko 32 mln ludzi To dla idiotów , którzy twierdzą ze Niemcy nie są przeludnione 100 razy bardziej wolę zamieszkać razem z przyrodą w Kanadzie niż w jakimś betonowym zgiełku .. Ps. Niemcy nie mają wiecej lasów od Polski

Gość gość
w Polsce powinno być najwyżej 25 mln ludzi .. Polska jest przeludniona