Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam sie z dwoma ktorego powinnam wybrac?

Polecane posty

Gość gość

Pan 1: zaradny dobrze zarabia, przystojny, doswiadczony seksualnie. Ma dziecko z inna, z ktora nie utrzymuje kontaku, olewa dziecko i miga sie od placenia alimentow. Dziecko jak sie dowiedzialam ma autyzm. Wesoly, lubi sie bawic, zawsze usmiechniety, lubi sobie w weekend popic. Mieszka sam i nie utrzymuje kontaktu z rodzina. Pan 2: mniej zaradny zarabia srednio, przecietny z wygladu ale nie brzydki, po zachowaniu wnioskuje, ze prawdopodobnie prawiczek. Bezdzietny nigdy nie byl w zwiazku, twierdzi, ze czeka na ta jedyna. Nie pije ani nie pali, zdrowo sie odzywia, mieszka z matka i sie nia opiekuje. Oboje maja 30 - 34 lata ja mam 30 w tym roku. Szukam kogos na powaznie. Kiedys wybralabym tego 1 a tego 2 bym olala ale srednio na tym wychodzilam.

Gość gość815
nr2, z tym, ze oby sie nie okazalo, ze jest zbyt przyzwyczajony do zycia z mamusia i nie potrafi stworzyc dojrzalego zwiazku partnerskiego

Gość gość
gość815 dziś No wlasnie tego sie obawiam. Wspominal, ze kilka lat temu zmarl jego ojciec i to tydzien przed ich 30 rocznica slubu. Jego mama ciezko to przezyla i nie chcialby by zostala sama. W sumie to chyba dobrze o nim swiadczy ale nie wiem czy wlasnie obecnosc jego matki nie bedzie nam przeszkadzala.

Gość gość
Zdecydowanie Pana nr 2 z wiekiem docenisz

Gość gość
Pomysł rodzisz 1 dziecko w dodatku chore i cię zostawia!

Gość gość
2 będzie z tobą na dobre i na złe 1 -szy tylko na dobre

Gość gość
zdecydowanie nr 2

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , którego powinnaś wybrac, z którym będziesz szczęsliwa, co oni myślą, i czują, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Autyzm bywa genetycznie uwarunkowane także uważaj

Gość gość3112
Witam , moim zdaniem szukaj trzeciego . Nr 1 urodzony łajdak i lekkoduch Nr 2 nieudacznik i mami synek Pierwszy będzie zdradzał a drugiemu będziesz buty wiązała przed wyjściem do pracy.

Gość gość
To chyba wiazac buty i miec psokojna glowe ze nie zdradzi, ale znajac zycie autor tematu wybierze jedynke, by sie dobrze zabawic i tyle.

Gość gość
Dziwi mnie, ze w ogole bierzesz pod uwage pajaca nr 1

Gość gość
2 byłby fajniutki ale mieszkanie z mamą zle wróży,powinien mieszkać sam,1 całkowicie odpada dzieciaty doświadczony w ogóle nie bawi mnie to

Gość gość
Ja jestem juz prawie trzy lata p******a prze dwuch ale oni nic o sobie nie wiedza tak jeden jak i ten drugi obydwa Maja super k***sy i posuwaja mnie ile chcei jak chce . Finansowo to tez nie Maja problemow Ogolnie mowiac to zamieszkalabym z obydwoma pod jednym dachem

Gość gość
23.16 tak w "przerwie"zajrzyj do słownika. Za dużo spermy wali na szare komórki.

Gość gość
Jesli nie wiesz , którego wybrac , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl