Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

afera z tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Tym razem juz mi rece opadly. Moja corka mila za dlugie wloski, jeszcze nigdzy nie podcinalismy, tylko grzywke. poniewaz wpadala jej do oczu i przez te upaly robily jej sie potowki na szyi pod wloskami, niewiele myslac podcielam sama nozyczkami. Mam troche doswiadczenia, wiec wyszlo dosyc rowno i zgrabnie. Maz nie byl zadowolony (bo "byla taka slizna") i wyslal zdjecje tesciowej. Ona mi napisala wiadomosc, ze czemu jej podcielam wlosy, gdy wygladala tak slicznie, niewinnie i dziecieco i czemu itd. i jakim prawem a ona sie mnie pyta, bo ma prawo wiedziec, czemu nie pozwlalm jej widziec wnuczki taka, jak by chciala.... nie odpisalam nic. ale jutro musze sie z nia zobaczyc i sie stresuje i sie wkurzam. nie chce robic klotni o p*****ly, ale uwazam, ze nie musze sie nikomu tlumaczyc, czemu obcielam swojemu dziecku wlosy! tym bardziej, ze nie zrobilam tego przeciwko nikomu ani dla wlasnej zachcianki tylko dlatego, ze wpadaly jej do oczu i przeszkadzaly sie bawic...

Gość gość
Ludzie ale masz problemy serio wtf

Gość gość
Olej wielkie rzeczy. Powiedz "odwal sie" doslownie jak cos bedzie gadac

Gość gość
Nie jej dziecko, nie jej wlosy i nie jej sprawa. A jak robily jej się potowki to bardzo dobrze zrobilas. Mi ciosano kolki na glowie ze corce grzywki nie podcinalam, to była zmora mojego dzieciństwa. Teraz mam spokój bo zaplote warkoczyk lub podepne spinka, ale jeszcze rok temu mi biadali ze o boże boże czemu nie ma grzywki obcietej, tak jakby spinki do włosów zabijaly. Na twoim miejscu ucielabym temat - tylko winny się tlumaczy a wszystko co powiesz zostanie uzyte przeciwko tobie.

Gość gość
zamierzam powiedziec, ze obcielam, bo wpdaly mu do oczu i do glowy mi nie przyszlo, ze odbierze to jako cos przeciwko niej. Mam nadzieje, ze wtedy zobaczy absurd tego, co mi nagadala, bo ja po prostu jestem w szoku, ze ma do mnie pretesje o to, ze corka wyglada niezgodnie z jej wizja/zyczeniami! przeciez to nie jest lalka!

Gość gość
NIE tlumacz się. A juz na pewno nie uzywaj w argumentacji słów które w jaki kolwieg sposób sugerują że jej opinia ma tu jakieś znaczenie. Ja bym zapytala czy ty i maz też potrzebujecie zgody na wyjscie do fryzjera, albo czy ona z takiego zamiaru jak zmiana fryzury wam sie tłumaczy.

Gość gość
A czy ja dobrze rozumiem że to mąż na ciebie teściową naslal?

Gość gość
Mąż twoj jest normalny? Ja bym powiedziała w prost że nie życzę sobie takich cyrków bo to moje dziecko a mąż powinien mieć jaja i powiedzieć parę słówek mamie co wyprawia i jak będzie się tak zachowywać to ograniczyć jej wizyty z wnuczką... powinna zachowywać się jak dojrzała nauczycielka kobieta a nie histeryczka.

Gość gość
Jakbys miala synka to wszyscy by krzyczeli, zeby obciac wlosy bo dziecko sie meczy. A jak to dziewczynka to ma wygladac przede wszystkim wyglad a jej komfort sie nie liczy. Tak sie wychowuje puste lalki nie wartosciowe kobiety. Ja tez corke scinalam wloski mimo sprzeciwu rodziny, przynajmiej bylo jej wygodnie.

Gość gość
Durne mamuśki i ich problemy .I potem się dogadać z taką synowa która czepia się każdego słowa.

Gość gość
07:46 a teściórwa po co się czepia włosów??? dziecko ma od tego matkę!

Gość gość
Powiedz ze dziecko to nie lalka i ozdobnik a normalny człowiek i nie życzysz sobie aby z twojej córki robiono reklamowy eksponat. Tak zdecydowałaś tak zrobiłaś , moze jak pójdziesz z nią kiedyś do dentysty to tez masz pytać czy zakładać korekcyjny aparat na zeby? Powiedz ze nie znają potrzeb dziecka i niech sobie kupią storczyka do podziwiania a córka sie poci jak kazdy i nie bedziesz jej hodować syfu .zrob aferę to sie przymkną na zawsze

Gość gość
Zabron teściowej widywać wnuczke.A tak serio to z d**y problem Nie masz ważniejszych spraw.

Gość gość
To się narobiło:P ,teraz będzie pięc stron o tesciowej,najlepiej by ją odseparować od wnuczki,jak mogła fujjjj. Ja też bym tak chciała,ale to to ciągle sie do mnie naprasza a mam chęc powiedzieć że mnie męczą i jak się robi dzieci to trzeba panować nad tym ile ma się czasu dla nich.Staram się nie odbierać tel,domofonu,samochód na parkingu na innej ulicy,gorzej wieczorem bo światło trzeba palić.Ile i jak długo tak można? nie pytając się czy ktoś ma na to ochotę.

Gość gość
15:53 ale faza! po jakich prochach TO TO, babuniu???

Gość gość
a mam chęc powiedzieć że mnie męczą xxx to powiedz, a nie jazgoczesz na necie jak wściekłe suczysko!!! zero klasy i taktu u starych ludzi, komunistyczne ścierwo, psia mać! młode to przy was aniołki, sama jestem teściową i mam swoje lata, ale takie babiszcze jak ty na miejscu twojej synowej kijem bym pognała, a jakbyś chciała zobaczyć wnuka, to byś skamlała na wycieraczce czekając na łaskę synowej!!!

Gość gość
jak się robi dzieci to trzeba panować nad tym ile ma się czasu dla nich xx uderz w stół a nożyce się odezwą chamski baboku!nie masz czasu dla syna i jego rodziny, to on też nie będzie dla ciebie miał, gdy zaniemożesz na starość!!!

Gość gość
Ile i jak długo tak można? nie pytając się czy ktoś ma na to ochotę. xxx co za nagła zmiana frontu!!! punkt widzenia zależy od punktu siedzenia!!! kiedy całe rzesze natrętnych teściowych naprzykrzają sie synowym, wtedy ty ujadasz na te synowe, robisz to pod każdym tematem o teściowych, rozpoznaję twój chamski styl, nedzna schizofreniczko, od 5 lat nie możesz zdzierżyć, że twoja matka dogaduje się ze znienawidzoną bratową i pomaga jej przy dzieciach a ty się bujasz ze swoim pomiotem i nieudacznikiem mężem bez pomocy!

Gość gość
starucho która tu pisujesz wyjazd stąd, bo tak ci podniosę ciśnienie, że wnet zdechniesz a pies z kulawa nogą się tobą nie zainteresuje