Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozka dobra jadzia z allegro

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos korzystal? Spr sie wam

Gość gość
Korzystałam dwa razy. Zadałam jej trzy pytania, sprawdziło się tylko jedno.

Gość Marcelaaa
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość Aleksandra1972
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.

Gość Gustliczek
Ja ostatnio korzystałam. Bardzo.kila Pnai nagrywa swoje wróżby a nie pisze. Czy się sprawdzi . Czas pokaże. Czy ktoś ma jakieś opinie ?

Gość Kadauld
Czy ktoś korzystał z porad dobrej Jadzi ? :)

Gość gość
Korzystalam z wrozby dobejjadzi...dla mnie wcale nie dobrej... z allegro ktora nagrywa swoje wrozby po dluzszym czasie sie odezwala totalnie zle ocenila obecna sytuacje wiec tym bardziej nie potrafi wrozyc na przyszlosc...zawiodlam sie ma na allegro same pozytywy ale dla mnie niestety nie ma daru...

Gość gość
Nie polecam - ja zapytałam się czy zajdę w ciaże - powiedziała , ze nie . A wiem z innych źródeł , że jest inaczej. Prawda jest taka, że chodzenia do wszelkich wróżek nie jest wskazane - lepiej pracować nad podświadomoscią . One tak jakby programowały człowieka - ja mam teraz problem bo tak jakby mi w świadomość wepchała negatyw :/ Musze teraz pracowac nad własną podświadomością , walczyć z tym co ona mi powiedziała. Po za tym jeśli chodzi o wróżbę to trzeba sprawdzić jej inetncję do postawienia ci kart. Bo jesli jej intencje nie będą dobre to niestety ale będzie sytuacja wygląda tragicznie . Intencja nie jest z tego życia ale również z poprzednich wcieleń:/ I niestety u mnie właśnie tak wyszło - musiałam robić po tej jej wróżbie regresing. Żadko się zdarza aby, któraś wróżka sprawdzała to czy osoba , której stawia karty jest w zgodzie z nią samą . Druga strona to nie polecam stawiania kart :/ Nie wiadomo kto te odpowiedzi tak naprawdę - kobiety które wróża maja poziom rozwoju duchowego w skali 1-11 na jakiś 4- 5,5 a to jest bardzo nisko:/ Jest to bardzo zabrudzony astral - ściąga się na nią i na klienta wszelkie astralne zanieczyszczenia :/ Ja teraz walczę z podświadomością - i z aby wymazać z siebie to co ona mi nagadała a co nie jest prawdą :/ Pozdrawiam

Gość gość
takie troszkę lanie wody,kilka razy korzystalam i tak pol na pol.

Gość Stanislawa101010
Od dluzszego czasu korzystam juz z porad Beatris. Do tej pory sie nie oglaszala dlatego chce Wam ja polecic. Tania a przede wszystkim skuteczna. jej adres mailowy to wrozkabeatris@gmail.com