Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogardzam kobietami z Warszawy, są zepsute, puste, głupie

Polecane posty

Gość gość

zupełne inne są dziewczyny ze wsi, małych miast Duże miasta jak Warszawa, Kraków czy Wrocław psują ludzi

Gość gość
Zgadzam się z autorem mimo, że sama jestem z Warszawy :) widzę ogromną różnicę pomiędzy mną, a moja kuzynka z miasteczka na podkarpaciu. Zupełnie inne podejście do zycia. To prawda, że duże miasta (a co za tym idzie - szybkie zycie, pogoń za pieniędzmi, presja na piękny wygląd) psują ludzi... moje koleżanki są takie same jak ja. Nie ma w nas skromności, zbytnej empatii itd... jest za to pewność siebie, czasem zarozumialstwo, zabiegi kosmetyczne, wyjścia do knajp i zakupy. I żeby nie było - nie jesteśmy wcale takie puste, wszystkie pracujemy w duzych firmach na odpowiedzilanych stanowiskach :) niestety kasa psuje ludzi

Gość gość
różnica jest taka, że dziewczynie z takiego Kołobrzegu czy Legnicy wystarczy spacer i rozmowa, a lalunia z Warszafki musi iść do kawiarni, restauracji, warszawianka nie lubi chodzić chyba że po galeriach 🖐️ sprawdzone und potwierdzone :(

Gość gość
sprawdzone, bo przeczytales jednego posta jakiejs 16-tki, latajacej po galeriach? z jakiej choinki ty sie urwales, koles. warszawa to pelen przekroj osobowosci, temperamentow, charakterow.

Gość gość
a ja nie lubie Legnicy, bo jest tam taka stara babcia, ktora obgaduje sasiadki i wypluwa flegme na chodnik, a to oznacza, ze wszyscy tam sa tacy. oto twoja logika.

Gość gość
Jestem z Warszawy i nie sądzę, że jestem pusta, głupia i zepsuta. Pisząc to, musisz być na prawdę zdesperowany/a. Ja-Kobieta pochodząca z dużego miasta, posiadam własną firmę, zarabiam na siebie samą, i owszem, chodzimy z chłopakiem do z******tych knajp, jeździmy na z******te wakacje, mamy fajne auta, psa i dom z ogrodem.. ale chwilka chwilka... coś za coś! Ciężko na to pracowaliśmy, by móc teraz godnie żyć. Ty też mógłbyś/mogłabyś się wziąć do roboty zamiast siedzieć i narzekać. A uwierz, że na pewno nie pożałujesz. Tylko rusz 4 litery :)