Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy wszystko ok z moja ciaza

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 18 tygodniu. Cos chyba jest nie tak, to moja pierwsza ciąża, od poczatku sporo wymiotowalam, wymioty sa nadal ale juz nie tak często. Bylam w zeszlym tygodniu ulekarza, wszystko w porządku, od poczatku ciazy schudlam 7 kg ale lekarz tez powiedział, ze to normalne z poczatku. Mam inny problem, mianowicie UPLAWY. Dzis od rana mialam jakąś wydzieline galaretowatą, białą ..nic nie piecze, nic nie swędzi, przeszła.. poszłam sie umyc, ogarnąć i siedzę sobie i cos mi poleciało.. patrze a to taka sama przezroczysta woda, niewiele ale jednak.. czy to normalne ? Dzis sobota, musialabym jechac na pogotowie a nie wiem czy mnie nie wyśmieją tam, tym bardziej, ze zawsze u nas takie kolejki i nie ukrywam nieprzyjemny personel .Czy mialysice cos pdoobnego moze to tylko zwykla wydzielina ? Kopiuje bo przez przypadek zlaozylam na ogolnym i nie wiem czy tam ktos odpisze.

Gość gość
Jedź do apteki po test wykrywający wody płodowe

Gość gość
Umow sie do lekarza albo zadzwon do swojego i zapytaj o te uplawy

Gość gość
Pojedz na najblizszy oddział patologi ciązy!

Gość gość
A czy moze mi ktos powiedzieć co ten test oznacza, jesli wynik bedzie pozytywny ? Ja jestem ciemna dośc w tym wszystkim to moja pierwsza ciaza i martwie sie kazda glupotą . Nic mnie nie boli ogolnie wszystko jest ok pojde po ten test zaraz.

Gość gość
wydzielina ciąży jest rzecza normalna, tak mowi mój gin. dopóki oczywiście nie smierdzi, nie swędzi i nie piecze.

Gość gość
Ja w obydwu ciazach miałam mocne uplawy wodniste. Musiałam wkładki nosić tyle tego bylo. Wody plodiwe zawsze byly ok. Obfite uplawy w ciąży są normą

Gość gość
Lepiej zrobić z siebie debila i pojechać na izbę przyjęć niż potem nie daj Boże pluć sobie w brodę, że czegoś się nie dopilnowało. Ja miałam wodniste upławy w ciąży ale nie miałam żadnego śluzu,więc nie wiem ... Na Twoim miejscu próbowałabym się skontaktować z lekarzem dla świętego spokoju.