Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany

Czy tak trudno się domyślić

Polecane posty

Gość gość
Trzeba było bez kwiatów

Gość Rozczarowany
Jej wątpliwości nie dotyczyły kwiatów. Wyjęła z kwiatów, trzymała w ręce i głupio się zastanawiała. A wystarczyłoby wykonać kilka adekwatnych ruchów ręką i może to by uruchomiło domyślność?

Gość gość
A co to jest?

Gość gość
Trzepaczką do jajek. Aby trzepać jajka kurze, trzeba ująć w dłoń drewniany drążek. Aby trzepać jajka moje, trzeba ująć w dłoń mój drążek. Nie drewniany, ale w pierwszym momencie można nie odróżnić.

Gość gość
jako kolezanka z pracy oskarzylabym sie o molest. seksualne czy jakis mobbing, wszystko jedno, zadbalabym o to by przy tym zdarzeniu byli swiadkowie. takie zarty sa karygodne. to nie wieczor panienski k****isczu. co za hołota, az sie odechciewa szukac pracy przez takich ludzi jak ty.

Gość gość
I dlatego takie zbucowane flądry, które nie mają za grosz poczucia humoru, siedzą na bezrobotnym. W życiu nie chciałbym z Tobą pracować.

Gość gość
Brawo Wy :D

Gość Rozczarowany
Ten "bukiet" nie dawał żadnej możliwości oskarżenia o molestowanie. "Gospodarcze narzędzie w kwiatach stanowiło tylko wyraz uznania dla pracowitości Obdarowanej" Myślisz, że jestem idiotą? Celowo wybrałem gest dokładnie dwuznaczny. To do niej należał wybór sensu tego bukietu, a ja mógłbym ten sens potwierdzić (z zachwytem) lub mu zaprzeczyć. Ona nie wybrała, a tylko popisała się małą lotnością. Tobie, także mało lotnej, wyjaśnię: ruch jej ręki w wiadomym kierunku byłby oczywiście czymś dużo większym niż tylko gotowością do masturbacji. To byłaby "dziurka w tamie", która by za chwilę pękła. Od tej chwili nie bylibyśmy koleżanką i kolegą. Nasze światy uległyby zasadniczej zmianie.

Gość gość
gratuluje pomyslowosci!no i romantyzmu-nawet kwiatki kupiles......

Gość gość
Kolejny marzyciel -fantasta :D Aaaa i jeszcze błyskotliwy ;)

Gość Rozczarowany
No i coś bardzo ważnego. Dla osoby inteligentnej ukryty sens bukietu był jasny: Ofiarowuję ci kwiaty, symbol uczuć i ten figlarny symbol rangi, jaką przywiązuję do seksu. Przyjmujesz to, jako "pakiet"?

Gość Rozczarowany
"Kolejny marzyciel -fantasta" Uważasz, że to niemożliwe? Czy ty masz kogoś BARDZO bliskiego? Jeśli tak, to JAKOŚ do tego musiało dojść. Opisz w kilku słowach JAK? To musi być pouczające, jak "należy" przechodzić od stanu ZNAJOMI do stanu BARDZO BLISCY. No czysta komedia. "Należy", regulaminowo, według zasad :-)

Gość gość
Głuptasku do tej BLISKIEJ BLISKOŚCI długa i kręta droga prowadzi :) A trzepaczka i owszem może się przydać. Jednak nie jako narzędzie sugestii ;)

Gość gość
Z ciekawością czytałem, ale rozbawiły mnie dopiero słowa do tej BLISKIEJ BLISKOŚCI długa i kręta droga prowadzi Moje małżeństwo zalicza kolejne rocznice, a zaczęło się metodą "trach i już!" Ale ja nikomu nie będę z wyższością zalecać tego, jako jedynego godnego wzorca.

Gość gość
Miło mi, że Cię rozbawiłam :p ;)

Gość gość
gość dziś I dlatego takie zbucowane flądry, które nie mają za grosz poczucia humoru, siedzą na bezrobotnym. W życiu nie chciałbym z Tobą pracować. x x a wiesz czemu? bo oczekiwałabym lisciku ze mam ochote na male co nieco, spotkajmy sie tu i tu, co ty na to? nie lubie takiego owijania w bawelne. to szczeniackie.

Gość gość
aha, a czy wasz wewnetrzny regulamin pracowniczy przypadkiem nie zakazuje spoufalania sie miedzy pracownikami? w niektorych firmach mozna wyleciec za takie romanse. zreszta to jest siara. po co kobiecie kolega z pracy? zeby opowiadal innym a tamci sie beda chichrali - jak stado malp :D