Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mussia20

Problem ze snem

Polecane posty

Gość Mussia20

Co mam robic moje dziecko ma 17 dni do 2 tygodni bylo wszystko wporzadku ladnie spala w dzien i w nocy nie bylo problemu . Gdzies od 3 dni nie spi wgl w nocy tylko lezy przy piersi i marudzi. W dzien widac ze chce spac ale tez nie moze zasnac a jak zasnie to budzi sie za pol godziny. Do tego czesto wybucha panicznym krzykiem ktorego nie moge uspokoic sam przechodzi po kilku minutach . Pomocy bardzo sie boje

Gość Vivien35
A nie przyszło ci do głowy,że trzeba z dzieckiem iść do lekarza? Dziecku ewidentnie coś dolega a ty piszesz o problemie na forum?Żadnej odpowiedzialności ,żadnego lęku,że coś jest z maleństwem nie tak? Kobieto,opanuj się i czym prędzej idź do lekarza jeszcze dziś,bo może być za późno!!!!!!!!!

Gość Mussia20
Nie musisz mnie za tak okrzaniac , jest lęk i to bardzo wielki boje sie chcialam isc do lekarza ale mąż mowi ze jestem przewrazliwiona i ze jej to przejdzie ale ja w to za bardzo nie wierze a niestety dzi sobota i jest czynne tylko ambulatorium w którym przejmuje konowal który uwaza ze jak dziecko ma 39 stpni goraczki to nic mu nie jest

Gość Vivien35
To zamów prywatną wizytę i nie patrz na męża,bo zdaje się,że on zbyt się nie zajmuje dzieckiem. Nagły płacz dziecka i brak snu to dość poważne powody aby zainteresować się stanem dziecka,w ty wieku dziecko głównie śpi a więc nie jest to normalne co dzieje się z twoim dzieckiem.

Gość mama _zosi
Moja córka najszybciej zasypiała jak włączyłam jej suszarkę i suszyłam ją po całym ciele po 2 min zasypiała albo też sasypiała w samochodzie :-)