Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8listna

Czy to normalne że od pół roku nie mogę zajść w ciąże?

Polecane posty

Mam 20 lat i od lutego staramy sie z nażeczonym o dziecko , niestety nie udaje sie w dodatku od 4 miesięcy mam nieregularne miesiączki mimo że wcześniej zawsze miałam regularne , byłam u ginekologa w lutym gdyż miałam grzybice pochwy i miałam badanie zwykłe,dostałam antybiotyk .Zawsze staramy sie robićto w dni owulacji czasami przed owulacją .

Gość gość
Statystycznie co piata komorka jajowa nadaje sie do zaplodnienia, wiec luz.

Gość gość
Jeżeli po roku będzie cos nie tak to wtedy zacznij sie martwić.

Gość gość
Skoro masz teraz nieregularne cykle, to moze zeyczajnie nie udaje sie wam trafic w owulacje.uprawiajcie seks kiedy chcecie, dla przyjemnosci, bez presji i kalendarzyka i powinno zaskoczyc.jestes jeszcze bardzo mloda, wiec cisnienia nie ma.

Gość gość
A i wyluzuj. Nie skupiaj sie na tym. Nie licz dni płodnych. Uprawiaj seks po prostu co 2 dni.

Gość gość
Ja starałam się rok. Miałam bardzo nieregularne cykle 50-60 dni. Zaczęłam brać pewne witaminy dla kobiet starających sie, czytałam ze wiele kobiet zaszła w ciaze juz po jednym dwu blistrach i to nawet po dwóch czy 4 latach starań i pomyślałam spróbuję i ja, nie zaszkodzi bo są to typowe witaminy dla starających się i byłam w szoku gdy będąc w połowie drugiego opakowania okazało się ze jestem w ciazy;-))

Gość gość
Bez cisnienia. Nie mysl o tym. Jak sie chce to nie mozna. Bierz kwas foliowy albo witaminy. Mozesz kupic tez castagnus wspomagajacy plodnosc. Po roku bezowocnych staran idzcie oboje to lekarza.

Gość gość
bylo jeszcze wiecej żrec anty a pozniej narzekacie ze nie mozecie jak do tej pory od x lat zarlyscie antykoncepcje :) to na zdrowie