Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franek 89

NOVA CE Gdynia

Polecane posty

Gość Pomidorro
Ja się tam uczyłam!!! Ogólnie szkoła jak szkoła ale wyjątkowo dużo zajęć praktycznych co ich jednak wyróżnia na tle innych szkół policealnych. Polecam Ci ją :p

Gość SzczwanyLIS
Ja się uczyłem!!! Szczerze to nigdy nie narzekałem na ich system działania, plany ułożone przed rozpoczęciem roku zawsze są takie, nikt zajęć nie przekłada z dnia na dzień. Egzaminy zdała cała grupa (nikt nie kiblował). Książek żadnych kupować też nie musiałem :D polecam wam, pzdr

Gość NovaCEGdynia
Nova CE -Obecnie prowadzimy nabór na blisko 100 kierunków kształcenia! -Zajęcia odbywają się w samym sercu Gdyni! -W NOVA naukę możesz rozpocząć od semestru jesiennego (wrzesień) lub od semestru wiosennego ( luty). Nabór prowadzimy przez cały rok! -W każdym momencie możesz zapisać się do naszych szkół i placówek, również na wyższe semestry, jeśli uczyłeś się wcześniej w szkole, która nie spełniła Twoich oczekiwań. -Przyjmujemy bez egzaminów wstępnych. -Nie czekaj do ostatniej chwili, bo o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń -Przy zapisie gwarantujemy minimum formalności. - Aby zapisać się do jednej ze szkół/ placówek NOVA przyjdź do naszego biura lub wypełnij formularz zamieszczony na stronie. Nova CE, 81-391 Gdynia ul. Świętojańska 66/1 534072733, 58-3800671 gdynia@nova.edu.pl

Gość gość
Ja byłem zadowolony z tej placówki

Gość gość
Ja również byłam zadowolona. Także mogę polecić jak ktoś się jeszcze zastanawia :)

Gość gość
Tak, myślę, że warto zapisać się do Nova. Uczyłam się w Gdyni na dwóch kierunkach i byłam zadowolona. :)

Gość gość
Ja ciągle łapałam się byle jakich prac. Poszłam do Nova, zrobiłam Asystenta Nauczyciela Przedszkola i w końcu mam stałą pracę, POWAŻNĄ i przede wszystkim normalna umowa i wynagrodzenie. Jak ktoś lubi dzieci i pracę z nimi to bardzo polecam!

Gość gość
Bardzo dużo teraz szkół policealnych i wybór też jest ogromny. Zbadałam rynek i wybrałam Nova centrum Edukacyjne. Jest ok. polecam :)

Gość gość
Również polecam Centrum Edukacyjne Nova w Gdyni! :))

Gość gość
Tyle tu pozytywów że zdecydowałam się na Nova w Gdyni :P

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, Nova CE jest spoko ;)

Gość gość
ja mogę polecić z czystym sumieniem Nova w Trojmiescie, kierunki sa fajne, nie mozna narzekac , naprawde, a jak ktos lubi narzekac to bedzie narzekal na wszystko

Gość gość
mam takie samo zdanie, jak mialem jakis problem to zawsze ktos byl w stanie pomoc, polecam

Gość gość
mam takie samo zdanie, jak mialem jakis problem to zawsze ktos byl w stanie pomoc, polecam

Gość NovaCEGdynia
NOVA Centrum Edukacyjne w Gdyni Zaprasza do ZAPISÓW. Rekrutacja na Semestry Jesienne jeszcze trwa. Nie zwlekaj dołącz do grupy i rozpocznij naukę. Zapisy Trwają do 19.11.2017!!!! !www.nova.edu.pl

Nie polecam tej niby "szkoły" cwaniaczki nic więcej.Jeżeli chcesz wplątać się w długi to proszę zapisz się. Od tej szkoły jak najdalej !! Lepiej dobrze przeczytaj umowę, i nie patrz na te promocje wczesne za darmo bo i tak zapłacisz 400zł czy się wypiszesz czy nie śmiechu warte, możesz naprawdę wplątać się w długi za nic !

Gość Blanka2
Jeśli chodzi o szkoły policealne to żadna nie jest idealna.Nie mają świetnego wyposażenia ani kadry. Ja ukończyłam NOVA CE w Gdyni i muszę powiedzieć,że dużo daje Pani zarządzająca,bo kombinuje wyjścia,sprzęty i inne atrakcje ,a co najważniejsze dba o dobrą kadrę nauczycieli co jest podstawą sukcesu.Szkoła się stara i jak ktoś chce może się nauczyć zawodu. Polecam

Gość gość
jak dla mnie spoko szkoła, moim zdaniem lepsza niż niejedna w gdyni bo już zaczełam edukacje w konkurencji i niestety nic z tego nie wyszlo a tutaj zaraz koncze bez jakis problemów

Gość gość
Czy ktoś uczył się w zawodzie fryzjera w Nova Gdynia? Chętnie poznam opinie ☺

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam szkołę "Nova"w Gdyni,jestem absolwentką kierunku technik usług kosmetycznych i jestem bardzo zadowolona,profesjonalna i życzliwa kadra ,ciekawie prowadzone zajęcia oraz tryb nauczania dopasowany do osób pracujących.Przy odrobinie chęci można uzyskać wymarzony zawód.Same pozytywy!!!

Ja osobiście polecam Centrum Edukacyjne Nova w Gdyni, w samym centrum, dużo kierunków można znaleźć coś dla siebie. Polecam!

Gość gość
Czy ktoś się wybiera w tym roku na technika usług kosmetycznych z odnową biologiczną? ;)