Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale się wkurzylam

Polecane posty

Gość gość

mam jedno dziecko, pracujemy na niego a on od głuższego czasu przyprowadza do domu dwóch kolegów - braci , gdzie ich tam jest razem czworo i ci dwaj koledzy są u nas ciągle i jak daję swojemu synowi jeść czy pić no to i tamtym daje, ale już mam dosyć, mój nie dostaje za darmo 500 zł tak jak tamci, my na każdy grosz musimy zapracować (1200 - 1500 zl) dojeżdżając do pracy ponad 30 km. Tamtych matka siedzi w domu, bierze kupę pieniędzy za darmo i jeszcze ja ich karmię. Zrobiłam ostatnio swojemu już 10 letniemu synowi wykład, ze ma być egoistą, nie dzielić się z nikim, bo rząd tak nas uczy. Dla rządu nasze dziecko to nie dziecko, także i my też mamy się tak zachowywać, że dla nas więcej jak jedno dziecko w rodzinie to nie dzieci. Mam nadzieję, że syn zrozumiał, że jak ktoś ma miękkie serce to ma twardą dupę. Że nie należy mieć skrupułów, w w tym pieprzonym kraju należy dbać tylko i wyłącznie o siebie.

Gość gość
masz rację, pogoń tą patologie

Gość gość
nie masz obowiązku dawać obcym facetom żarcia, po co to robisz???

Gość gość
10 letni chlopcy to nie zadni faceci.... a ty po prostu powiedz synowi, zeby pobawili sie na dworze, bo mas zwyczajnie dosc ich przebywania tutaj.

Gość gość
aha źle doczytałam, myślałam że to mąż przyprowadza kolegów... ale tak bełkotliwie piszesz, że można się pomylić. Ale potwierdzam to co wyżej napisałam, nie masz obowiązku dawania żarcia obcym dzieciom; a tak w ogóle to powinnaś im powiedzieć: Adasiu, zaraz obiad, pożegnaj się z kolegami, koniec zabawy, niech przyjdą za godzinę. Ale jak z ciebie taka ciemajda to dawaj im żarcie. Co to za czasy, że stara baba boi się bachorów z domu wyprosić... ja pier...

Gość gość
Brawo Autorko, że uczysz syna być egoistą, za parę lat zobaczysz efekty i duma Cię będzie rozpierać, jak noga Ci się powinie i np. zachorujesz, wtedy syn Ci powie, żebyś pocałowała go w trzy litery, on Ci pomagać nie będzie.

Gość gość
* hehe, miało być cztery litery

Gość gość
To wstyd że nie stać cię zaprosić na prosty posiłek. Taka bieda u was?

Gość gość
ma rację, ma cudze bachory które dostają za darmo 500+ żywić, gdzie jej nie dostaje nic, a co się dziwisz, że taka bieda, bo jak pieprzony rząd pozwala na wynagrodzenia w kwocie 1200-1500 zl to ci mi od wuja sielanka

Gość gość
w tym pieprzonym kraju należy dbać tylko i wyłącznie o siebie x zwrot"tylko i wyłącznie" jest niepoprawny

Gość gość
Wolaj syna do kuchni na jedzenie

Gość gość
Zrobiłam ostatnio swojemu już 10 letniemu synowi wykład, ze ma być egoistą, nie dzielić się z nikim, bo rząd tak nas uczy. x lecz się dziecko wciągać w takie rzeczy...widać że sama jesteś patola, jakie ty wartości dziecku wpajasz. To po co zapraszasz tamte dzieci? pewnie twój jedynak nudzi się sam więc towarzystwo ci na rękę ale pić dac dziecku to juz ciężko

Gość gość
nie dziwne że tamta siedzi w domu przy czwórce dzieci cięzko pracować. tak jej zazdrościsz, to zrób sobie trójkę i też dostaniesz.