Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela o to mój pies ...

Polecane posty

Gość gość
i co zatkało cie?

Gość gość
Temat dyskusji gość od homocwela o to mój pies ... Twoja odpowiedź Twój pseudonim gość Twoje hasło (opcjonalne, jeżeli chcesz dodać post jako zalogowany użytkownik) Adres e-mail (nie będzie widoczny dla innych użytkowników) Chcę otrzymywać powiadomienia o nowych wypowiedziach w tym temacie na podany adres e-mail

Gość gość
Twoja odpowiedź::: i co dębiłu?

Gość gość
Zobacz że nikt go nie maltretuje :)

Gość gość
Wyglada na wystraszonego i mega zaniedbanego.. Biedny piesek.

Gość gość
Dobrze wiesz że tak nie wygląda durniu

Gość gość
Na tym filmie wyraznie widac , ze zostal spuszczony przed chwila i na chwile.nie chce podejsc nawet do Ciebie.biedny i glodny odwodniony w takim upale .SZOK SZOK SZOK

Gość gość
15:58 nie oglądaj tego bo nabijasz oglądalność homocwelowi

Gość gość
Sorry ale obejrzalam jeszcze raz. Tam stoi JEDNA miska tylko kolo tego lancucha i to pusta.widac, ze Piesek nawet nie biega tylko pokornie czeka az go oprawca przypnie :((((

Gość gość
nie był spuszczony na chwile idioto no niby gdzie jest wystraszony co? sam sobie coś wmawiasz niewiadomo co ps gdyby sie mnie bał to by nie podszedł do mnie i by sie ze mną nie bawił i by nie polizał mi ręki obejrzyj ten filmik dłuższy https://www.youtube.com/watch?v=vVQK3Ie1aM4

Gość gość
Sama nie sa.to raz a dwavpies lezy kolo lancucha i nie chcial nawet podejsc do Ciebie.

Gość gość
PS pies nie ma wody w tej misce tylko tam mu sie chrupki wsypuje wszystkie godzinę wcześniej zjadł obejrzyj filmik po raz trzeci widzisz na samym początku filmiku te czarne wiaderko? Tam pies ma wode i jak nagrałem też miał wodę teraz poszedłem sprawdzić woda jeszcze była i dolałem czyli jeszcze raz obejrzyj ten filmik durniu

Gość gość
Idioto nie wymyślaj nie stworzonych historii jakoś podszedł bawił sie ze mną i lizał mi rękę obejrzyj filmik jeszcze raz i zwróć uwagę na czarne wiaderko

Gość gość
Nagrałem ci zaraz jeszcze kolejny filmik zobacz pies ma wode i chrupki zaraz wgram to zobaczysz

Gość gość
wgrałem teraz nowy filmik zobacz pies ma wode ma chrupki no zobacz przypomnało mi sie że chrupki cały czas miał w innej misce nie musiałem wsypywać oto ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=4GrQnickP0Q koty mają miske obok tego czarnego wiaderka i jeszcze w innej czerwonej misce obok nie wiem czy uchwyciłem zobacz https://www.youtube.com/watch?v=4GrQnickP0Q

Gość gość
jak to skomentujesz gościu od homocwela?