Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBURZENIE O WIZYTĘ U PROSTYTUTKI?!

Polecane posty

Gość gość

zemu kobiety krytykują chodzenie do prostytutek przecież i tak większość związków wymaga od faceta sporego nakładu finansowego, a kobiet zawsze stawia większe wymagania wiązać się z lepszym i atrakcyjniejszym od siebie facetem , wmawiając jej do tego brak wad np. gdy nasza partnerka jest brzydka facet musi mówić ze jest atrakcyjną ,albo akceptować to ze mało zarabiać, mimo ze partnerka wymaga od facet kasy i zaradności ,albo tego by ja zabawiał przecież tak realnie patrząc na wymagania kobiet to dla wielu facetów, jedyną realną szansą na spróbowanie seksu z atrakcyjna kobieta-taką budząca w nim pożądania w jego typie jest właśnie usługa prostytutki bo o ile byście się zaczekały to możliwość bycia w związku z atrakcyjną kobietą taka jak chce ,ma możliwość jedynie malutka garstka supersamcow najbogatszych/najbardziej przebojowych/najprzystojniejsi itd..... wy kobiety nie powinnyście się oburzać ze chłopak za młodu pójdzie do prostytutki bo wasze wady i defekty urody mężczyźni są wstanie bardziej zaakceptować, a i tak musi się mega wykazać by mieć partnerkę często z znacznie większą ilością partnerów na koncie-tez przygodnych bo to raczej wasza domena oczywiście tak tylko gdybam bo większość facetów nie zdecyduje się na ten krok bo w rzeczywistości ,oprócz waszych ukochanych roochaczy ,to faceci bardziej się angażują w związek, bardziej patrzą na wnętrze i najczęściej więcej od siebie dają mniej wymagając i nie piszcie mi tu ze wasi koledzy/faceci zaliczają partnerki bo zaliczanie, a nie dążenie do związku dotyczy niewielki odsetek facetów, może i dla was bardziej atrakcyjny ale jednak niewielki i jak się tylko z takimi zadajecie to problem jest raczej z wami

Gość gość
b vgvgnf

Gość gość
Ja się nie oburzam. Młody mężczyzna powinien nauczyć się ars amandi od fachowca. Nie chodzić po to , by powsadzac, ale żeby się nauczyć, jak zadowolić kobietę.