Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bestka87

Kolega z pracy

Polecane posty

Hej, Podoba mi się kolega z pracy z innego działu . Jednak pracujemy na innych piętrach. Mamy inne pomieszczenia socjalne. Czyli "przypadkowe" spotkania przy kawie odpadają. Tak naprawdę pomimo, że on pracuje od roku w naszej firmie dopiero niedawno go poznałam. Musiał coś załatwić w moim dziale i tak wyszło, że 4 dni pod rząd do mnie przychodził. Aż ostatniego dnia w końcu speszył mnie swoją osobą. Teraz mam do Was pytanie jaki pretekst mogę wymyślić, aby go spotkać. Mam pustkę w głowie, bo wcześniej byłam 9 lat w związku i trochę przez to nie mam takiej pewności siebie w flircie jak kobietki w moim wieku. B.29

Gość gość
Idź do niego i spytaj się czy ma pożyczyć długopis. Zrób tak kilka razy i się domyśli.

Gość gość
Proś o cokolwiek koszulki, papier itp.

Niestety to odpada, bo w pokoju nie siedzi sam. A plotki w korpo szybko się rozchodzą. Na dodatek sądzę, że on niestety nie posiada nawet długopisu przy jego zawodzie :)

Gość gość
To klucz francuski dojdzie dodatkowo erotyczny podtekst to na pewno go rozpali

Akurat klucza francuskiego potrzebuję :D Bo muszę w łazience takie dzyndzelki od kranu w wannie zamontować. Aczkolwiek już to widzę jak wchodzę do działu 10 "chłopa" i proszę o taki klucz... Hmm zdecydowanie z moją nieśmiałością odpada

Gość gość
Może odezwij się do niego na komunikatorze firmowym? Poproś go pomoc, radę. jeśli to informatyk, to zepsuj kompa XD

Gość gość
A jak elektryk to zrob zwarcie w gniazdku