Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Instruowałyście swoich facetów w sprawach łożkowych?

Polecane posty

Gość gość

np. na co mają zwrócić uwagę? np. wchodzenie, dojście itd? co lubicie a co nie

Gość gość
tak ja ciągle mu przypominam, żeby się zatrzymał i polizał. Dłużej wytrzymuje i lubię być lizana.

Gość gość
ale chyba przed wejściem.., bo mój jak wsadzi to dopiero głupieje kogucik:-(

Gość gość
Ja raz swojego zlapalam za kark, przcisnelam do cipki i mowie zeby ssal. Inaczej sie nie dalo :classic_cool:

Gość gość
oczywiscie i po 10 latach nadal to robie.za kazdym inaczej przciez inaczej czuje

Gość gość
a co sadzicie zeby facet wkładał jak nie ma jeszcze na max szcztywnego żeby pozniej wystrzelił?

Gość gość
Ja mojemu nic nie mowie bo uwazam ze facet sam powinien sie domyslec i przez to niestety nigdy nie mialam orgazmu mimo ze jestesmy razem 5 lat.

Gość gość
ale to ważne jak sie rusza w jakim tempie i jak mu stoi w danym momencie przeicez

Gość gość
dziewczyny co was najbardziej meczy z waszymi menami? jak chcą obciagania czy co,b o mnie to wkurza

Gość gość
wg mnie jak kobieta nie chce ssac mezczyznie to znaczy ze go nie kocha. Mezczyzni z usmiechem na twarzy pieszcza oralnie swoje ukochane.

Gość gość
tak z tym ze to facet strela niepryjemna sperma, a my mamy bardziej higieniczne soczki bardzo dla nich przyjemne

Gość gość
nie kazda lubi sperme

Gość gość
my mamy bardziej higieniczne soczki bardzo dla nich przyjemne x hehehe... oczywiście wy zawsze jesteście doskonalsze, tylko że to nie mężczyźni co chwila mają problemy ze stanami zapalnymi, grzybicą, itd... więc czyje narządy płciowe są bardziej higieniczne?

Gość gość
zacząłem lizać anusa mojej pani a ona spytała " ej co robisz ? " spytałem czy fajnie ok i od tamtej pory przed wejściem od tylca to robię zawsze.

Gość gość
sorry ale odnosnie kwestii "hiegieny" to zaden facet tak o to nie dba jak nawet najbardziej zaniedbana (co malo mozliwe w normalnych) warunkach dziewczyna, faceci po prostu wsadzają :-( X kwestia czy wasze dziewczyny sie na to godzą, sorry

Gość gość
Dwóch musiałam instruować, bo byli totalnymi sierotami w łóżku, ale obecnego z którym jestem od 3 lat instruować nie musiałam, ba... nawet pomógł odkryć mi nowe czułe punkty ma moim ciele :) a co ciekawe obecny partner (mam nadzieję że to ten ostatni) miał przede mną tylko jedną kobietę.

Gość gość
ps. jak juz tu są ci napaleńcy, to czy w ogole wasze dziewczyny, czy nawet te przygodne ROZMAWIAJA, MOWIA o tym jak wchodzicie w nie, strzelacie z tych swoich narzódów i łamiecie im te przyjemnosci na koniec?