Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a w pisowskiej tv propaganda proimigracyjna w pełni

Polecane posty

Gość gość

Tolerancyjna bohaterka wbrew reszcie złego polskiego oszolomstwa pragnie przygarnąć pod swój dach biednego nachodźce.... ktorym jest oczywiście przestraszony lekarz ! buahahaha

Gość gość
Uchodzcy buduja ruch oporu uciekajac i zostawiajac kobiety i dzieci na pastwe losu.jak ja dodstane wezwannie do wojska to mam obowiazek sie stawic i na rozkaz walczyc.jak odmowie to czeka mnie wiezienie.a taki koles ucieka i nic mu nie grozi.jak w europie wybuchnie wojna to ja bede musial walczyc a jak nie to do wiezienia a on co bedzie robil w tym czasie?strugal glupa nadal?

Gość gość
niedługo rządy w Europie się zmienią a wtedy biada smoluchom bo na legalu będą pogromy tego śmiecia ludzkiego , chciałbym uczestniczyć w takich akcjach pacyfikacji gett !

Gość gość
Zacznijmy od tego ze większość to nawet nie prawdziwi uchodzcy ,imigranci z roznych krajów arabskich i afrykanskich ktorzy mają kase na oplacenie przemytników i falszywych paszportów nawet japońskie kupują:D prawdziwi uchodzcy kasy na wyjazd do Europy nie mają

Gość gość
No wlasnie.ja jestem za tym zeby pomagac ale tym ktorzy tam zostali na miejscu.a nie cwaniakom i dezerterom.wyjatek to kobiety i dzieci.

Gość gość
Tyle ze u nich kobieta nie moze sama nawet podróżować, musi być "pod opieką" albo członka rodziny albo męża . No chyba ze ucieknie ale generalnie buorąc babe bierzesz tez cala jej liczną rodzinę.

Gość gość
W nalotach gina cywile bo ucieklo do niemiec poltor miliona facetow,ktorzy by mogliby wygrac wojne bez ofiar cywilnych sami walczac za swoja ojczyzne.

Gość gość
Półtora miliona z Syrii do Europy nie uciekło.Nawet wg oficjalnych statystyk niemieckich Syryjczykow w tej zbieraninie "uchodźców" nie jest wiecej niz polowa.Za to są nachodzcy od Maroka az do Bangladeszu. Nawet z Karaibów czy Haiti przybywajà przez chorą polityke eurosocjalistów. Zresztą wielu z nich wyrzuca paszporty i deklaruje ze jest z Syrii albo ma fałszywe paszporty.Przypominam ze niemcy wpuszczali wszystkich jak leci a weryfikacja polega(ła) na tym ze pytali sie delikwenta o jego dane , ten im je podawał i ... tyle. Serio :o

Gość gość
Ciekawe czy sa jacys meksykanie,chinczycy,aborygeni udajacy syryjczykow?

Gość gość
Nie zdziwiło by mnie to . Wiwm;ze somalijczycy probowali, a jak ktos nie wie to maja oni co prawda takie bardziej "europejskie" rysy ( w porownaniu z murzynami z zachodniej Afryki) ale sa hebanowi , czarni jak smoła.:D