Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam poważny problem z uczucuami

Polecane posty

Gość gość

Kiedy podoba mi się jakaś dziewczyna to ja się jej nie podobam a kiedy się jakiejś podobam to ona mi się nie podoba wiem powiecie że powinienem cieszyć się z tego co mam i zmniejszyć wymagania ale ja naprawdę nie potrafię zakochać się w dziewczynie która mi się nie podoba już nie raz próbowałem i nic kiedy jestem na randce wogólne nie odczuwam chęci żeby ją pocałować i wogólne a kiedy widzę taką która jest w moim typie to poprostu kolana mi się uginają nie wiem co robić tym bardziej że jestem dość nieśmiały i średnio przystojny czy da się zrobić coś żeby właśnie te dziewczyny zwracamy na mnie uwagę nie jestem tryeialny nie chodzi mi o biust czy pupę mój typ dziewczyny to poprostu szczupła i najważniejsza twarz nie wiem jak to opisać nazywam taki typ urody foczki ale do tej pory jeszcze żadna foczka nie zwróciła na mnie uwagi czy są na to jakieś szanse nie wiem od czego to zależy ale nie potrafię się zakochać w dziewczynie z innym typem urody chodź by większość powiedziała że jest ładna to naprawdę poważny problem nie wiem co mam robić tak bardzo marzę o takiej dziewczynie ??

Gość gość
Co mam zrobić tak bardzo marzę o takiej dziewczynie

Gość gość
Problem polega na tym że takie dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi nawet gdy się do jakiejś uśmiechnę to ona obraca głowę w bok poprostu nie potrafię mieć dziewczyny z innym typem urody co mam zrobić czy da się jakoś spowodezwać żeby dziewczyna się mną zainteresowała

Gość gość
Szukaj w swojej lidze frajerze. Te jak to mówisz foczki też nie mogą zakochać się w kimś tak wyglądającym jak Ty a przy super ciachach nogi im się uginaja i co mają zrobić?