Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty na jesien pomocy

Polecane posty

Gość gość

Ile kupujecie dzieciom buty na jesien?My mamy 2pary ale sie zastanawiam.Jedna kupilam wczoraj,takie lekkie,ladne nawet ocieplane,a kolejne zamowilam dzis(geoxa trekkingowe),bo znalazlam o 100 tankej niz w zalando. No i teraz mysle,czy zostawic sobie te,ktore kupilam w sklepie na wypadek przemoczenia itp,czy to strata pienedzy.

Gość gość
Mój 3latek ma jeszcze dobre jedne z Bartka ale to chyba już niedługo. Myślę, że całej jesieni w nich nie pochodzi. Drugie ma z adidasa, kupiliśmy jeszcze przed wakacjami ale w nich nie chodził jeszcze. Jedna parę myślę, że kupić będę musiała. Potem już zimowe.

Gość gość
też szukam jakiejś pary na wymianę

Gość gość
Mojemu tez wlasnie kupilam na wiosne trzewiki z bartka,ale urosla mu stopa o 2rozmiary.Szkoda,ze nie moge wkleic linka.

Gość gość
zostaw 2pary

Gość gość
Ja mam kozaki do polowy lydki z reserved "kosciolowe":D do tego adidasy z hi-tech czy jak to się tam pisze ze sportowego plus podstawowe buty mrugala porto-trzewiki wysokie na 3 rzepy za kostkę sporo. Mam do każdych butów wkladki memo do platfusa bo niestety corka ma troche po mężu koslawosc odziedziczona. Dla mnie na sezon 2 pary to minimum-nawet uprać czy soe pomoczą to na zmianę muszą byc. Aha i to nie jest reklama-w tym sportowym martes sport czy jakos tak byly tydzień temu super promocje na adidasy nike Reebok hitec martesy pumy itp tak ze kosztowały 59-99zl. W rozmiarach 21-27 i kilka par z 28-36(te większe)-moze komuś sie przyda

Gość gość
moj ma Vikingi krótkie półbuty + kalosze też viking jedne ocieplane drugie zwykłe ma też zwykłe adidasy .

Gość gość
aha geoxy też ma skórzane krótkie na rzepy .

Gość gość
szukam dwie pary na jesień na wymianę

Gość danielki
U nas jesienią trzy pary - półbuty lub adidasy, kalosze i kapcie po domu bo stare budownictwo i ciągnie od podłogi w chłodniejsze dni.Jeszcze jest w miarę ciepło, więc na razie butów nie szukamy bo na moje szczęście nóżka do jesieni skoczy o dwa rozmiary, ale szukaliśmy już bucików po domu i znalazłam http://www.ministore.pl/ profilaktyczne buciki Danielki które idealnie nadają się do chodzenia po domu I są po prostu śliczne :)

Gość gość
jednak zdecyduję się na gang bang

Kozaki zamszowe czarne na wysokim obcasie są bardzo seksowne i kobiece. Idealne do spódnicy. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Musisz je mieć.

Gość gość
niezły wybór jest na denley.pl