Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam Huawei P8 Lite za 200zł

Polecane posty

Gość gość
na androida telefonie można se wejsc jak do siebie szczególnie jak korzystasz z miliona rónych aplikacji uławiających życie i wymagających dostępu do sieci przez wifi. śmieszy mnie jak widze róznych "biznesmenów" prawników i innych lanserów prowadzących superpowazne ściśle tajne dysputy przez te urządzenia. każdy średnio kumaty przestępca który przełamie opory i sie skuma nerdami od informatyki moze wiedzieć o tobie wszystko nie mówiąc o operatorach, służbach i policji.

Gość gość
najlepsza informacja jest taka, że rozmowy nie sa szyfrowane. mozna se kupić albo zrobić przenośnego tbsa pewnie nawet przerobic jakos radio żeby fitrowało sygnały, kupić chipsy i można se smialo usiąść w fotelu z kartką i ołówkiem w ręku zeby znać twój rozkład dnia lepiej od ciebie.

Gość gość
jak podłączasz telefon pod kompa to możesz zapomniec o prywatnosci równiez w kompie. ja sam tak robie bo nie mam ładowarki ale póki co niezbyt mi zależy na prywatności. tyle wiem a jestem dyletantem. nie chce mi sie w to wgłebiac nawet zbytnio. w każdym razie eter to nie jest dobre miejsce na prywatne rozmowy. tak samo jak internet, który czule gładzi wszystko i wszystkich wkoło swoimi mikrofalowymi mackami.