Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zblazowany xyz

Czy mam małego penisa? :(

Polecane posty

Gość gość
Jakby facet z takim się rozebrać przede mną to bym wyszła. Masakra człowieku, pochlastać się tylko, żadna Cię nie zechce. Jedynie dobrze ktoś napisał, do sikania... Jeszcze jakbyś miał 13 cm w zwisie, byłoby ok...

Gość gość
Jest normalny ani wielki ani mały. Jest jak najbardziej ok, nie słuchaj trolli chłopaku, oni czują się lepiej gdy kogoś zgnoją, wtedy ich własna wartość wzrasta.

Gość gość
Ty nie masz małego, w ogóle go prawie nie masz!

Gość gość
Ostatnio na Kryspinowie na nagiej plaży był gość, który między nogami miał . . . zarost. I tyle. Jakieś mikro-coś chyba się tam chowało, ale pewności nie mam. A gość pewny siebie, uchachany, gada z innymi -- to jest zdrowe podejście. Ceń to co masz.

Gość gość
Kompleks małego biustu u kobiet to tak na prawdę jest nic z porównaniu z kompleksem małego przyrodzenia, więc nie wiem dlaczego tak dużo ludzi to porównuje. Kobieta zawsze może sobie biust powiększyć, coś z nim zrobić, a poza tym są faceci którzy mają różny gust, lubią małe piersi na przykład. A facet z małym penisem nic nie zrobi, to jest straszne. Nie zadowoli kobiety, to kalectwo niestety :(