Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam osoby do wspolnej ucieczki

Polecane posty

Gość gość

Hej,jestem młodą dziewczyną i szukam jakieś osoby która także ma problemy i dość życia i co chciałaby uciec.Jeżelo jest ktoś chętny to proszę napisać na 515585199 !:)

Gość gość
Bądz ostrożnia byś się w większe problemy nie wpakowała kłótnia z rodzicami to nie koniec świata.

Gość gość
Uważaj żeby to nie była wycieczka do burdelu lub ostatnia droga :-o Czasem problemom trzeba dać czas i same się rozwiążą. Uszy do góry pamiętaj nie zawszę ma się racje.

Gość gość
Wspólna ucieczka prowadzi najczęściej do większych problemów niż te przed którymi się ucieka. Bądż odważna i rozwiąż swoje problemy zamiast uciekać.

Gość gość
Ja bym chętnie uciekł, mam trochę oszczędności i dość swojego domu, mam 26 lat a ty? nigdy nie miałem dziewczyny, przez wiele lat byłem nolifem i przegrywem głównie za sprawem mojej popieprzonej rodzinki, na początek troche kasy bym miał, moglibysmy cos wynajc i razem szukać pracy w nowym miejscu, ale chcialbym cie najpierw poznać troche, moze podasz meila? nie ufam zbytnio za bardzo by dawac ci numer telefonu

Gość gość
A gdzie będziesz spała? Co bedziesz jadła? Gdzie się myła, przebierala i srała? Pomyslalas o tym?

Gość gość
aha, jeśli jesteś nieletnia to mnie to wtedy nie interesuje!

Gość kucharzyna
Ja jestem chetny mam 25 lat i 10 tys zl oszczędności

Gość gość
prawik (kucharzyna) to najwieksza patologia na tym forum uwazaj na niego dziewczyno! on tu od 8 lat przegrywa zycie wstawia setki fotek swojej twarzy penisa doopy itp i ciagle wyzywa kobiety wyzywa je

Gość gość
26latek ucieka z domu, trochę to gowniarskie nie uwazasz? Można zrozumieć zbuntowanego nastolatka, który uważa, ze cały świat jest przeciwko niemu i ucieczką pokaże wszystkim że zrobi na złość, ale 26 latek który tak się zachowuje chyba zatrzymał się w rozwoju 10 lat temu

Gość gość
nie znasz mnie, nie wiesz jakie piekło przechodziłem w domu od dzieciństwa i nadal nie moge sie od nich uwolnić, mam dosc całej swojej rodziny, fałszywych znajomych, sąsiadów ktrzy patrzą na mnie jak na debila i wogole wszystkich, potrzebuje uciec zmienic otoczenie, szczegoly tlyko dla zainteresowanej na meilu

Gość gość
To rób cos żeby przerwać ta gehenne, stary chłop jesteś , odejdz z domu ale nie uciekaj, idź do pracy, wynajmij jakiś pokój na początek,idź do przodu a nie się cofaj

19.30widze,ze sa tu jeszcze logicznie myslacy,to nadzieja:).Tu juz ciezko sie polapac,co jest prawda,a co prowokacja:O do autora/rki.............................................................zmadrzejesz,kiedy sam/a bedziesz miec rodzine.Wtedy zobaczysz jaki to nie lada wyczyn,zrozumiec nastoletnie dziecko,dla ktorego wszyscy wokol sa wrogami:O

Gość gość
gość 2016.08.28 Haahahahahahaha 26 lat ucieknę z domu buuuuaaaaahahahaha Czy nie ma już facetów którzy w wieku 18,19lat dążyli do samodzielności k***a, chłop 26lat chce uciec z domu ? Miałem 19lat, studiowałem, pracowałem, imprezowałem i mieszkałem z dwiema koleżankami. J**nij się w czoło idź daj mamusi buziaka dziękuj że Cię kocha i utrzymuje debilu.

Gość gość
Haha 25-26-latki uciekają z domów :D dobre :D uważajcie bo rodzicom jeszcze się spodoba i nikt Was szukał nie będzie :D

Gość Magdalena K

Witam , szukam osób, które chcą uciec przed III wojną? Mój numer telefonu to : 517285766

Gość Kinia

Czy wątek aktualny ?