Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co Wy faceci?

Polecane posty

Gość gość

Witam , co Wy faceci macie do 30- stek? ja nie wiem jakie kobiety spotykacie? wkurza mnie to i razi :( nie macie pojęcia ile ja muszę czasu jako trzydziestka poświęcić sobie i to wieczorem ,a czasem w nocy czasu , ja robię kilka rzeczy na raz np pod prysznicem koło siebie itd. a tu ciągle posty ,że nogi takie figura taka ,sraka... bo Ona ma 30 lat ,co z wami? czyli według was powinnam jako 30 latka nie wychodzić z domu bo straszę wyglądem...

Gość gość
Powinnaś wnuki niańczyć i robić im skarpety na drutach.

Gość gość
30 stki są ok, nieraz są atrakcyjne. Kwestia gustu. Nie przejmuj się opiniami dziwaków.

Gość gość
Powinnaś mieć już dzieci i męża obsługiwać wtedy wybaczylibysmy Ci pewne braki. Zyskalabys szacunek, Stara pomarszczona ale dziecko wychowała i o meza dba. Całkiem inny odbiór.

Gość gość
wolę 40stki a jestem po 30stce

Gość gość
gość dziś - Oj tam nie marudź. ;)

Gość gość
Mam męża i dziecko, ale ile razy mam powtarzać, że przeciętnych kobiet nie stać na różne zabiegi kosmetyczne... Ok piersi mi trochę opadły i nawet nie wiem czy jest taki zabieg żeby je podnieść czy ujędrnić, a nawet jakby był to i tak brak kasy :-( więc staram się, dbać na tyle na ile mnie stać, a tu same wątki, jakie my to jesteśmy zaniedbane i beznadziejne, albo stare.. Pamiętajcie, że tu wchodzą różne kobiety np.wrażliwe.