Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femmmmmmmmm

Podnieca mnie mężczyzna 40 PLUS

Polecane posty

Gość Femmmmmmmmm

Cześć! Od ponad roku regularnie, kilka razy w tygodniu chodzę na basen. Na początku po prostu skupiałam się na samym pływaniu, technice, oddechu etc, nieważne...Po kilku miesiącach zupełnie nie wiem kiedy i dlaczego zaczęłam zwracać uwagę na pewnego faceta, nie pamiętam już momentu kiedy go pierwszy raz zobaczyłam ale mniej więcej od pół roku prowadzimy ze sobą jawny flirt ...Na początku tylko ja go obserwowałam, jak pływa, jak się porusza...z czasem on to zauważył i zaczął odwzajemniać spojrzenia, obracać się , przeciągać spojrzenie a nawet dyskretnie dotykać kiedy siedzimy w jaccuzi. Nie rozmawialiśmy nigdy ze sobą, poza jedną sytuacją lekko spontaniczną i grzecznościową, niestety wtedy ktoś wszedł nam w zdanie i jakoś rozeszło się to w eterze. Normalnie nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości, z rozmową z mężczyznami, z flirtem jednak tutaj jest trochę inaczej...On wygląda na 40 lat z hakiem, ma świetne ciało, lekką siwiznę na skroniach, ja mam 28 lat. Jestem raczej staroświecka i akurat w jego przypadku nieśmiała ale jak go zachęcić do czegoś więcej, do rozmowy, do poznania się...

Gość gość
Bo ci starsi są dużo lepsi w seksie niż ci młodzi gówniarze.

Gość dx68
Uwzględniając twa nieśmiałość doradzam aby doprowadzić do spotkania spojrzeń, tym razem patrz i nie uciekaj wzrokiem, spojrzenia jesli zrobią się przydługie wówczas usmiechnij się do niego najlepiej jak potrafisz. Facet w tym wieku w zasadzie jest w jakimś związku. Nie. Wiadomo czy ma ochotę wiązać się z kimś i mieć kłopoty stad może mieć na ciebie chęć ale nic nie robić. Możesz zachęcać tak jak wyżej lub w np jaccuzi rozpocząć rozmowę, niechcący upaść na niego i spalić cegłę przepraszając, najlepiej wchodząc do jacuzzi jeśli będzie mu po myśli to zostanie i pogadacie. Dalej to on jeśli ma jaja lub moze zaprasza cię do kafejki a dalej jak nastawisz powinien wejść. Penetracja te sprawy =D

Gość gość
Amnie kręci męzatka o 15 lat stasa i lipa

Gość gość
12:31 a ty masz pewnie 17 lat?:classic_cool:

Gość Femmmmmmmmm
Obrączki nie ma...

Gość gość
a mnie podnieca teraz tylko 500 PLUS

Gość gość
podnieca czy nie podnieca to zastanów się lepiej czy chcesz mieć faceta w tym wieku, który musi łykać iqman żeby w ogóle uprawiać seks :D

Gość Femmmmmmmmm
Drogi "gościu 10:57" ciężko dyskutować z własną fizjologią, jara mnie i już, nie ma się tu nad czym zastanawiać...zresztą zawsze interesowali mnie dojrzali mężczyźni, niestety większość z Was utożsamia takiego faceta z piwnym brzuchem, kiepskim ubiorem, łysiną i brakiem pasji...

Gość gość
Wg mnie jesli jestes na tak, a uśmiechy nie zadziałają to przy okazji po prostu podejdź do niego i powiedz jak sie nazywasz i zaproś go na kawę. Powiedz, ze widzisz, ze jest inteligentnym mężczyzna i ma doświadczenie, a Ty masz pewien kłopot i potrzebujesz poradzić sie mężczyzny. Bedzie zachwycony twoja aktywnością tak jak ty byłabyś zachwycona jego. Nie ryzykujesz nic, ze złe sobie pomyśli. Zaczerwien sie, ze ci głupio ale uśmiechaj sie szczerze. W ten sposob nie wyjdziesz na lekką. Problem wymysl- np. Ze masz szefa w pracy i ten ma 60 lat i jest super i chcecie mu kupić prezent - skok na spadochronie. Na koniec poproś o telefon. Nie pytaj o zonę ani dzieci. Bez zobowiązań - przed dzwonieniem wyślij SMS jakby z pracy itp :)

Gość gość
ja bym zaczął od tego czego Ty oczekujesz od niego. skoro ma 40+ to albo ma żone albo rozwiedziony albo mieszka z matką opcja 1 - i co wtedy opcja 2 - najlepsza opcja 3 - daruj sobie

Gość Femmmmmmmmm
No więc wreszcie powiedział mi "cześć"...by następnym razem całkowicie mnie ignorować, o co chodzi?!

Gość gość
masz 28 lat a taka glupia jestes ze nie wiesz

Gość kawaler lat 43
Ja mam 43 lata i jestem samotnym kawalerem po 2 długich nieformalnych związkach. Nie mam ani żony, ani dzieci i rzekomo wyglądam na młodszego. Co do aluzji potencji mężczyzn po 40, to nie muszę nic zażywać i potrafię z podniecenia się masturbować i 3 razy na dzień. Nie wiem skąd wzięło się to przekonanie, że facet po 40 to impotent? Sam biegam i chodzę na siłownię, chociaż dobre piwo lubię wypić, ale kto nie lubi? Jeśli chodzi o kobiety, które mnie interesują to właśnie takie w granicach 30-40 lat, ale 28 jest jak najbardziej OK, więc na miejscu tego faceta zwróciłbym na Ciebie uwagę na pewno. Pozdrawiam

Gość gość
Jeżeli idzie o wzmocnienie potencji i poprawienie jakości stosunku, co pewnie interesuje ciebie jak i Twoja partnerkę, to również uważam, że IQman jest opcja którą bardzo poważnie powinieneś rozważyć, ja swój zestaw kupiłem w promocyjnej cenie na Allegro.

Gość gość
Juz prawie rok minal tez bylam w podobnej sytuacji, zawsze kiedy bylam na basenie to i jego spotykalam, czasami sie zastanawialam.Moj maz zaraz po slubie wyjechal do pracy do UK to bylam pewna ze nie podpadne,Zdecydowalam sie i nawiazalam kontakt z nim,spotkalismy sie na tym basenie ,wspolnie spedzilismy tam dosyc duzo czasu, ja dyskretnie obserwowalam jego krocze, i doszlam do wniosku ze musi miec duza pale bo mial duze wzgorze w kroczu.Final byl taki ze zaprosilam go do siebie na kawe.Do spotkania przygotowalam sie solidnie lacznie z odswierzeniem sie,Kawy nie zdazylam wypic bo mnie cos innego interesowalo.Agdy juz moja reka w jego kroczu byla i ujrzalam to co chcialam to bardzo szybko tego dragala w swojej broszce mialam i dymac sie pozwolilam na calego i jak najmocniej, Po pierwszym razie dopiero sie dowiedzialam ze on ma dwa razy wiecej lat odemnie,A penisa mial wspanialego i bardzo duzego, chyba prawie dwa razy wiekszego od tego co moj ma. Na tym spotkaniu przerznal mnie na maksa, nie pamietalam zebym kiedykolwiek tak wydymana byla.Od tego czasu juz nikogo nie szkalam jak tylko mojego nie bylo to do niego jechalam zyby mnie przeoral na calego

Gość Femmmmmmmmm
Drogi ddt30 Dlaczego w ogóle wspominasz o pieniądzach?! Tam wszyscy mamy "tyle samo"... Fascynuje mnie jego pasja, konsekwencja, męskość. Lubię go obserwować, jak się porusza, jak pływa. Poza tym jest w moim typie jeśli chodzi o wygląd.

Gość Femmmmmmmmm
A tak btw. to wątek nieaktualny ;)