Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komu z was marzy się mieszkać w warszawie?

Polecane posty

Gość gość
warszawa to nic specjalnego zwykłe miasto

Gość gość
Nigdy w zyciu w Warszawie!!! Jestem z pieknego polskiego miasta a teraz od lat mieszkam poza Polska w ogromnym miescie. Jesli mialabym wrocic do Polski to tylko tam skad pochodze. Swoja droga co takiego fajnego jest w Warszawie?

Uwielbiam Warszawę. Od małego spędzam w niej dużo czasu ze względu na pracę rodziców i rodzinkę. :) Lubię się szwędać godzinami ale od tego roku spełniam swoje marzenie o zamieszkaniu w niej na stałe. Od października zaczynam studia na http://www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-architektury/wzornictwo . O uczelni słyszałam wiele dobrego i się zdecydowałam. Warszawa jest świetna. Uwielbiam duże miasta. :)

Gość goska96
Ja przyznam szczerze, że jakoś nigdy wielką fanką Warszawy nie byłam. Miałam okazję się tam przeprowadzić, bo dostałam się na studia w tym mieście, ale wolałam przenieść się do mniejszego Szczecina, gdzie zaczęłam studiować ekonomię na http://www.zpsb.pl/studia-i-stopnia/. I nie żałuję tej decyzji, bo miasto tak mi się spodobało, że po studiach tu zostałam i znalazłam pracę ;)

Gość gość
W tym roku idę tam na studia :) Jakoś zawsze lubiłam Warszawę, sama nie wiem czemu bo są ładniejsze miasta, ale jakoś lubie to miasto, wolę od Krakowa, który podoba sie bardziej wiekszości, ale w Krakowie jest zupełnie inny klimat, taki bardziej powolny i to mi mniej pasuje Podoba mi się też Wrocław i okolice, ale nie poszłam tam na studia bo to za daleko :)

Gość gość
A czy zostanę w Warszawie to cięzko powiedzieć, czas pokaże :) Ale jak narazie cieszę się, ze będę tam studiować