Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co dalej ??

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i wiem że nigdy nie znajdę dziewczyny (w wieku około 40-45 popełnienia samobójstwo ) nigdy nie cieszyłem się zainteresowaniem żadnej dziewczyny ba tego dziewczyny nie są w stosunku do mnie nawet mile wszystkie są chamskie i grubińskie ale tetaz nie o tym mowa mam .Glebszy problem mianowicie od kilku lat trenuję mma na codzień wszyscy w klubie są dla mnie mili i uprzejmi może to dlatwgo że mam spore doświadczenie i zawsze chętnie udzielam pomocy czy porady mniej doświadczonym ćwiczacym. Jakiś czas temu mieliśmy tak zwanego grilla klubowego taka imprezę zakrapiana alkocholem przyszła większość ćwiczacych oczywiście przeprowadzili dziewczyny ja wyszłemam przed 23.00 bo śpieszyłem się na pociąg ogólnie było ok. ale jeden facet kiedy powiedziałem że muszę iść powiedział nareszcie nie wiedziałem o co chodzi zaśmiałem się tylko przybiłem mu piątkę i wyszłem kiedy w poniedziałek poszłam na treningu zauważyłem jak dwóch moich kolegów z trenujących tyle co ja rozmawiało ze sobą chyba specjalnie wiedieli że słyszę rozmawiali o tej imprezie i w pewnej chwili padły słowa ..nie ma co ukrywać wszyscy czekali aż on pójdzie " potem jeszcze padło parę słów które utwietdziły mnie w przekonaniu że to o mnie od tamtej pory już nie poszłam na trening mimo że trenowałem od gimnazjum.Nie wiem co robić dalej nigdy nie miałem przyjaciuł w szkole nikt nie chciał się ze mną zadawać wszyscy mi dokuczali byłem mały i słaby myślałem że znalazłem ludzi którzy mnie akceptują na treningach zasze razem rozmawialiśmy żartowaliśmy a teraz po tylu latach okazało się to że wcale mnie nie lubili chciałbym dalej trenować już tyle lat miałem zamiar zacząć walczyć zawodowo ale nie mógłbym tam znowu iść nie potrafiłbym tym ludzią spojrzeć w oczy i tak jest już od kilku tygodni praktycznie nie wychodzę z domu całymi dniami leżę w łóżku. Nie wiem co dalej zrobić z moim życiem powiniebem iść do psychologa czy coś ale nie wiem czy to coś da to nie zmieni nastrawienia ludzi wobec mnie (to naprawdę nie jest provo wiem dziwne ale wreszcie mi jestem straszą ofiarą losu) A tak jeszcze dodatkowo mam jedno marzenie chciałbym żeby jakaś dziewczyna mnie pokochała (wiem to nie ma wielu wspólnego ale zawsze o tym marzyłem :(

Gość aligatorkam
Hej no faktycznie troche slabo a zastanawiales sie dlaczego tak jest? Moze pomysl co im w tobie przeszkadza moze jestes przemadrzaly albo lubisz sie chwalic,pouczasz innych, hm nie wiem co jeszcze.. rozmawiasz z nimi? Smiejesz sie czy raczej w odosobnieniu?

Gość gość
Poszedłem sorry ale mam problemy z ortografią

Gość gość
skoro od dawna sie tym interesujesz to rob to zawodowo laska sie sama zjawi powodzenia

Gość gość
a tym co ktoś za plecami mówi to się w ogóle nie przejmuj potraktuj to jako motywacje do wejścia na zawodowy szczebel w końcu skądś człowiek musi to paliwo nabrać do działania

Gość gość
Nigdy się niczym nie chwalę mam niskie poczucie własnej wartości co do rozmowy to zależy raz dużo mówię raz nic ale z tego co zrozumiałem on poprostu się przyniesie czyli niezręcznie popristu jakbym im zawadzał . Co do dziewczyn to już nawet nie powiem na tej właśnie imprezie jeden znajomy przyprowadził kilka swoich koleżanek jedna siedział koło mnie nie dlatego że się przystawialem do niej czy coś poprostu krzesło był wolne ona wtedy wzięła i to krzesło i odsunął się ode mnie z nim jakieś 30 cm także była prawie przytulna do jednego gościa (35 lat żonaty żony nie było) Dla ludzi jak pisałem zawsze jestem miły i uprzejmy staram się pomagać innym nawet raz probiłem jednego dresa który wyzywał i popychał jakiegoś starszego faceta (ze względu na dzieciństwo nie nawidze jak ktoś dokucza słabszemu )

Gość psycholog radzi
Idz na trening i z nimi nie gaadaj rob swoja badz dla nich obojetny i nie szukaj ich aprobaty na sile. Nie rezygnuj ze swojej pasji przez brak ich akceptacji. To cie wzmocni. Z czasem nabierzesz wiekszej pewnosci siebie,zapewniam cie. Badz otwarty na nowe znajomosci,staraj sie nie dolowac z powodu braku znajomych i dziewczyny pomysl sobie ze akurat pechowo trafiasz na takie otoczenie falszywych ludzi i przestaw myslenie na pozytywne. Nie lubia mnie to nie. Ich strata. Z takim nastawieniem latwiej bedzie ci nawiazac z kims przyjazn czy z kumplem czy z dziewczyna. POZYTYWNE MYSLENIE to bardzo wazne w nawiazywaniu nowych znajomosci. Powodzenia ;)

Gość gość
Nie wiem narazię zrobię sobie przerwę badzo to lubię ale walka to jedyna rzecz na świecie która sprawia mi przyjemność ale chyba zmienię klub bo poprostu nie mogę już na nich patrzeć. A co do tej laski to tu naprawdę mam problemy chciałbym tają której by nam nie zależało która by mnie wspierała która by mnie kochała ja byłem zakochany 2 razy w życiu numer 2 w technikum to zauważyła przez co miałem sporo problemów wiem to głupie ale nie potrafile jej odmówić jak mnie o coś poprosiła ale raz chciała mnie naluścuć na swojego byłego wtedy ją wyzwałem od k***y i już więcej się nie odezwałem(nie byliśmy razem ona poprostu podchodziła do mnie i się uśmiechała wiedziałem że udaje ale byłemoże w niej zakochany nie mam charakteru do kobiet jak się zakocham to nie potrafię udawać dodam jeszcze że nie jestem przystojny

Gość aligatorkam
Z tego co piszesz jestes spoko gosciem. Poprostu toksyczni ludzie wokol ciebie. Olej to i tyle. Rob swoje. A dziewczyne poznasz i to nie jednaa ;) zapewniam cie ale najpierw musisz uwierzyc w siebie. I w to ze jestes wartosciowym chlopakiem ktory ma swoje pasje. Wyjdz do ludzi

Gość gość
dziś - dokładnie tak. Weź się w garść, nie zwracaj uwagi na otoczenie a dziawczyna sama Cię znajdzie. Głowa do gory i powodzenia! Pozdrawiam.

Gość gość
A może masz nieswiezy oddech albo się pocisz sprawdź to zainwestuj w siebie może po prostu smierdziales nie chce cię urazić ale mogło tak być