Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesamowite upokorzenie

Polecane posty

Gość gość

Za to ze wg mamy bylem nieposluszny wczoraj popoludniu mama kazala mi sie wydepilowac zrobila mi damski makijaz i zmusila mnie do ubrania sukienki dzinsowej z guzikami a potem zalozyla mi peruke i kazala ubrac szpilki i zmusila mnie do wyjscia z nia z domu na spacer do parku slaskiego;( bylem w szoku myslalem ze spale sie ze wstydu , idac slyszalem pare razy szepty mijanych spacerowiczow "to jest chlopak";( choc trudno wam w to uwierzyc to mnie wczoraj spotkalo naprawde;(

Gość gość
Założ mamie sprawę na Policji o psychiczne znęcanie się.

Gość gość
ile ty masz lat, że pozwoliłeś na takie traktowanie siebie i słuchałeś "rozkazów" swojej mamy?

Gość gość
No trudno uwierzyć, ale bądź mężczyzną i następnym razem, kiedy zechce cię znowu przebrać rzuć się na nią, ogół jej na kolano włosy, z nich dopraw wąsy( oczywiście wszelkie potrzebne narzędzia w rodzaju nożyczki, klej do wąsów itp. d**erele zawsze winny być pod ręką)siłą przebierz w ojca garnitur i zmuś pejczem do wyjścia do parku. Powodzenia! 🖐️

Gość gość
No mam 16 lat a ta stara wariatka wszystko zrobila na sile i grozila mnie oddaniem do dziecka lub ze mnie zamknie jako chlopaka w szkole z internatem dla dziewczyn prowadzonej przez zakonnice bo jej kolezanka jest dyrektorka! A malo tego mama ma firme i mnie tez straszy ze nastepna kara moze byc taka ze mnie ubierze jak dziewczyne i wezmie mnie ze soba do firmy i kaze mi caly dzien pracowac w jej fimie w ksiegowosci z samymi kobietami;(!!!