Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki krem do protez wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu noszę protezę i poszukuję jakiegoś dobrego kremu. Możecie mi coś polecić?

Gość gość
Ja stosuję krem Corega i nie narzekam :) jest coraz większy wybór i coraz szerszy przedział cenowy, popytaj w aptekach :)

Gość gość
ja stosowałam różne protefix,corega,ale ostatnio zaczęłam używać kin,zdecydowałam się ze względu na cenę,bo nie znałam go wcześniej i chcę powiedzieć,że jakościowo jest taki sam jak inne droższe,mogę śmiało polecić

Gość gośćP
W tej chwili jest na rynku kilka dobrych kremów, wiadomo za znaną markę typu Corega czy Protefix trzeba zapłacić trochę więcej - są dobre ale są też tańsze które są równie dobre. Widziałem że moja mama która próbowała już chyba wszystkich ostatnio używa kremu oro kin. Co najważniejsze nie ma odruchu wymiotnego więc chyba jest dobry.

Gość gość
Do tej pory nie słyszałam o kremie kin, ale skoro jest tańszy, to na pewno go kupię.

Gość gość
Moja babcia stosuje krem do protez marki kin i jest bardzo zadowolona.

Gość gość
Mnie proteza czeka wkrótce. Nie wiedziałam, że jest taki wybór. A tak w ogóle, straszny to będzie moment. Może chociaż dzięki dobremu klejowi poczuję się pewniej.

Gość gość
Jeśli szukasz sprawdzonego juz przez innych kremu do protez to polecam sprawdzić na http://sanitera.pl tam ludzie dzielą się swoimi doświadczeniami. Można zadać pytanie i na pewno otrzyma się odpowiedź.