Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upokorzylam zone mojego kochanka ale ogon podkulila

Polecane posty

Gość gość

poszlam do niej do pracy i przy wszytkich pokazalam jej mejle , smsy jakie do mnie pisze, zdjecia z naszych wspolnych weekendow , pokazalam jej pierscionki i naszyjniki jakie mi kupuje :) wszyscy stali z otwartymi gebami a ta zrobila sie czerwona jak burak , chciala mnie uderzyc ale ja jestem wysportowana laska wiec sie odsunelam i zasadzilam jej kopa w dupe , pobiegla do toalety z placzem zalosna baba, mogla dbac o meza ale madra Polka po szkodzie :)

Gość gość
dziecko, nudzisz się w wakacje?, ale spokojnie szkołą się niedługo znowu zacznie :D

Gość gość
Kiepskie prowo 2/10 :)

Gość gość
to nie prowo tylko wabik , ech nic nie kumasz

Gość gość
No kurcze i ona zaczela beczeć zamiast podniesc dziecku w gore jak w Królu Lwie wczesniej wkładając suknie ślubną? Ale ty niedobra jestes, ze jej czasu na reakcje nie dalas ;-)

Gość gość
Anka się nie myje, śmierdzi to i klientów nie ma, więc na kafe bredzi od samego rana :D

Gość gość
Anka nie sraj do wiaderka to może cię w końcu przeleci jakiś lump :D

Gość gość
twoj stary mnie rucha rogaczko hahahahaha frajerko hahahahah, obrabiamy ci dupe i smiejemy sie z ciebie pozdrow swojego doktora z Tworek

Gość gość
Najpierw my uprawiamy seks,a zaraz po tym leci do ciebie nawet sie nie myjąc. A ty go bierzesz hahaha.

Gość gość
wiedzialam ze wariaci maja fantazje my uprawiamy seks hohoho , strzelasz z palca i fantazjujesz a nawet jakby ci zabolcowal od wielkiego dzwonu (ja nie zawsze mam ochote to moze ciebie uzyc) bo skomlesz o jego uwage strasznie to fakt jest faktem jestes rogaczka i frajerka

Gość gość
Juz pisalam ze temat nie ma za zadanie byc prowokacja wiec przestancie idiotki oceniac

Gość gość
Zaskoczylam ja w pracy wiec nie miala ze soba bachora ani sukni slubnej , byla zupelnie bezbronna i upokorzona ;)