Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego chłopaka zabrali do więzienia...

Polecane posty

Gość gość

Zawalił mi się świat 8 miesięcy temu, gdy mi go zabrali... 2 dni do ślubu... a tu wjeżdza kryminalna przy dzieciach go rzucają, biją, rozwalają wynajmowane mieszkanie... Zostałam sama z trójką dzieci, bez dachu nad głową (właściciel wyrzucił mnie w ciągu tygodnia)... bez pracy... Wróciłam do domu rodzinnego gdzie chyba już bym wolała ośrodek... I tak wegetuje ósmy miesiąc... mówie sobie dam rade, ale nie daje... Za 3 miesiące mam operacje, 3lata na nią czekam. Dzieci pod opieką różnych lekarzy specjalistów, kardiolog, neurolog, pulmonolog, laryngolog. Ja ortopeda i onkolog... Wniosek o przerwe w karze - blacha. Apelacja - Blacha... :-( nie jem nie śpie chodzę nerwowa. A jeszcze tyle czekania.... Mimo to jak jest czekam, bo wiem, że on jest wszystkim czego tak napradę chce...

Gość gość
Dzieci z kryminalistą, brawo, świetnego tatusia im wybrałaś. Kradł czy napadał? Co to znaczy "blacha"? Po polsku pisz, tu normalni ludzie czytają, nie obeznani z więziennym slangiem.

Gość gość
sorry, ale nie współczuję. i nie zabrali, tylko sam sp..

Gość gość
Napadał plus kilka pobić, ale to nie powód by nazywać go kryminalistą... każdy mógł zbłądzić...

Gość gość
ach cóz to za urocza prowokacja:)

Gość gość
biedaczek napadał i bił ludzi, no zlitujmy się nad nim a tobie przekażmy teraz zasiłki. P.S niech go gwałcą teraz w celi

Gość gość
Skoro go zabrali, tzn. że zasłużył sobie. Teraz jemu jest źle, ale dawniej to on krzywdził i przez niego wielu ludzi ucierpiało. Niech w końcu odpowie za to. A co to jest blacha? nie znam patologicznego, więziennego słownictwa, więc pisz po polsku.

Gość gość
Uwielbiam historie, gdzie facet jest kawałem *uja, ale jego najbliżsi bedą go bronić, bo on przecież nie jest zły. No tak, tylko gdyby nie był zły, to by go nie wsadzili. To może porozmawiaj sobie z rodzinami ludzi których skrzywdził, pobił. Dowiesz się, czy oni popierają twoje zdanie. Jeśli ma coś na sumieniu, to niech siedzi. Proste.

Gość gość
Gdyby to był Twój narzeczony, syn, też byś go broniła.... Blacha oznacza odmowę.