Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinta

szukam ucziwego sprzedawcę adipexu?

Polecane posty

Gość sinta

Bardzo proszę o namiary na uczciwego sprzedawcę dwa razy już się sparzyłam !

Gość gość
szukam również uczciwego sprzedawcę? proszę podajcie namiary

Dziewczyny a może by tak spróbować pójść do dietetyka? Przecież to zakazany środek. Wiem, że jak ktoś bardzo pragnie schudnąć to łapie sie wszystkiego... Sama przerabiałam ten problem ale nie na adipexie tylko na meridii która była przepisywana na receptę a teraz jest wycofana... Przez 1 miesiąc brałam meridie i skończyło się tak że może nie chciało mi się jeśc ale wątroba siadła całkowicie.... Wtedy żeby dojść do siebie po tych proszkach musiałam brac inne proszki na wątrobę i moja waga wróciła do większej niż przed odchudzaniem. Wtedy powiedziałam sobie że nigdy więcej.... I skorzystałam z usług dietetyka.... oraz salonu kosmetycznego. Jeśli któraś z was będzie chciała zobaczyć moje efekty na zdjęciach to mogę przesłać na priv. Schudłam 35 kg w 4 miesiące później zrobiłam sobie laser na rozstępy i parę innych fajnych rzeczy i byłam bardzo zadowolona z efektów jakie osiągnęłam. Dodatkowo zasówałam na rowerku stacjonarnym 3-4 razy w tygodniu przez godzinę. Dostałam dietę 4 posiłki dziennie, jadłam dosłownie wszystko tylko w określonych godzinach. Teraz znów jestem w trakcje odchudzania z moją Panią dietetyk, ponieważ w drugiej ciąży również przytyłam tym razem około 33 kg (też mam zdjęcia z mojej przemiany) Zrzucam powoli ponieważ wcześniej z przyczyn niezależnych od siebie (ani od dziecka) nie mogłam się odchudzać... Kg lecą w dół, zostało mi jeszcze 13-14 kg do zrzucenia i znów będę sobą. Tym razem mam dietę ale nie jeżdżę na rowerku ponieważ mały mi nie daje a w czasie kiedy śpi robię inne rzeczy, natomiast wieczorem po dniu z dwójką dzieci jestem zbyt zmęczona żeby ćwiczyć... Naprawdę polecam Wam Panią dietetyk z http://cziu.pl/ Po takim odchudzaniu nie będziecie miały ani problemów z wątrobą ani z efektem jojo po odstawieniu tabletek. W diecie chodzi również o to żeby nauczyć się zmieniać nawyki.

Gość mam_nadzieję_że_pomogę
hej, kilka dni temu też dodałam gdzieś tu na kafe. post z takim pytaniem. przyznam że ja też już zamawiłam z resztą 2 razy 1 raz dostalam, oryginał, 2 raz u kogoś innego kupiłam i byłam na tyle głupiutka że zapłaciłam przed wysylką...i ani adi ani pieniędzy...ani kontaktu ze sprzedawcą... teraz jakaś dziewczyna na kafe. dała mi namiary na doping-online.com zamówiłam tam 100 tab. ze spr. zawartości i płatnością przy odbiorze, wszystko doszło!!! i mogę wam po odczuciach powiedzieć że to na pewno oryginał, tylko że musicie się liczyć z tym że oryginał nie jest tani...mam nadzieję że pomogłam, bo wiem jak to jest męczyć się ze zbędnymi kg to raz a dwa wiem jak to jest być oszukaną ...;/

Gość gość
hej! też miałam nieciekawe przygody już, raz dostałam opakowanie adipexu a w środku blistry z Witaminą C (były opisane nawet) ;/ szukałam gdzie i u kogo moge kupić i jakoś przekonał mnie ten post wyżej i zamówiłam u nich, piszę żeby kolejne dziewczyny które będą chciały zamawiać nie miały takich niemiłych przygód jak ja wcześniej, z czystym sercem więc mogę ich wam polecić , dostałam w reszcie oryginalny adi koleżanka kiedyś brala więc ją zatrudniłam do sprawdzenia oryginalności :D no i się udało! przeraża mnie tylko skala oszustów, którzy tylko biorą pieniądze i np, nic nie wysyłają albo tak jak mi opakowanie prawdziwe a w środku inne tabletki ;/

Gość gość
sprzedam Adipex z paragonem 100 tabl.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
adipex retard kasia8807@vp.pl spadek wagi gwarantowany:)

Gość mariol238
A ja nie jestem przekonana do Adipexu ja mogę polecić African Mango http://szczupla-kobieta.pl przyjmowałam i wiem jak działa ma wiele pozytywnych opinii a Adipex nie bardzo;)

Gość gość
adipex ma wiele rzetelnych pozytywnych opinii a nie wiele pozytywnych reklam jak african mango... z resztą przerobiłam cały skład tych śmiesznych tabletek... żadna z substancji w nim zawarta nie jest w stanie wpłynąć na utratę wagi...i tyle...myślałam że jest co analizować ale to jest środek który można stosować jako uzupełnienie witamin...bo witamin ma sporo nic poza tym a witaminy nie powodują utarty wagi ;) z resztą adipex nie musi się reklamować bo za nim idą realne efekty