Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalala767

Wakacje zagranicą sama Mama z dzieckiem

Polecane posty

Gość Lalala767

Witajcie. Zdecydowałam sie tu napisać, aby poznać zdanie innych. Jestem wdową i dość samotna osoba. Mam 3 letnią córkę(ja mam 24). Czy warto wybrać sie z 3-latka na zagraniczne wakacje samemu? Tzn z biurem podróży aczkolwiek samej z dzieckiem. Mała jest bardzo grzeczna. Czy jakas mama to praktykowała? Myślałam nad Bułgaria, Chorwacja, Cyprem lub Majorka. Byłyśmy gdy miała 2 latka nad polskim morzem same, w Sopocie na tydzien. JechLysmy pociągiem, z wózkiem , było super mimo podróży i przesiadek (mamy 500km nad morze). Moje pytania jeśli ktoś jechał- czy da sie wypocząć z dzieckiem? Czy to wyzwanie jechać za granice samemu? Czy jeśli jechalyscie, dalyscie jakoś rade logistycznie, (samolot, podróż itp.)? Czy brać wózek? podzielcie swoimi spostrzezeniAmi na ten temat,.... Pozdrawiam

Gość gość
Dasz radę. Matki z dziećmi mają zazwyczaj pierwszeństwo wejścia na pokład samolotu, pomogą ci z wszystkim na lotnisku. Hotele wybieraj takie dla rodzin z dziećmi np. na Majorce masz mnóstwo takich udogodnień dla dzieci, animacje, jedzenie dla dzieci itd. Na Majorce też są miejsca gdzie są łagodne zejścia do morza w sam raz dla dzieci, polecam ci miejscowość Alcudia, po sezonie nie ma już tłumów.

Gość gość Amanda
Musisz skupić się przede wszystkim na wygodzie i bezpieczeństwie dziecka:) zajrzyj na polskalata.pl znajdziesz tam odpowiedni hotel :)

Gość gość Daria
Musisz zadbać o komfort dziecka :) zajrzyj na PolskaLata.pl i wybierz odpowiedni hotel :)