Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość94736759706

Ciąża czy choroba? Co mi jest? Prosze o opinie.

Polecane posty

Gość gość94736759706

witam, po raz kolejny na tym forum zostanie poruszony ten temat, ale niestety moja sytuacja jest bardzo dziwna i potrzebuje rad i pomocy smutas.gif Od 15dni spóźnia mi sie okres. To już bardzo długo. Ostatni okres dostałam bardzo w termin-28dnia cyklu. Dodam że wtedy byłam już drugi tydzień w pracy w Holandii, tydzień wczesniej brałam antybiotyk DUOMOX. Pracowałam 5 tygodni po 12godzin,to moja pierwsza fizyczna praca. Dieta troszke sie zmieniła, zanim wyjechalam do pracy odżywialam sie bardzo zdrowo, za granica nie było to juz takie proste,jadłam tansze jedzenie,bardziej sztuczne i chemiczne. Później powrót na tydzień do domu i tygodniowe wakacje w Grecji. Teraz co do współżycia. Było tego troche, ale zawsze wg regularnego cyklu w dni niepłodne, zawsze z prezerwatywą, koniecnigdy we mnie.. Zawsze bardzo uważamy i do tej pory było w porządku. Zdarza sie pare razy do roku że okresu nie mam bardzo dlugo ale nigdy nie wiecej jak dwa tygodnie! :/ teraz objawy: wydaje mi sie że od ponad tygodnia piersi nabrzmiałe, jakiś czas jakokres powinien być,leciał biały gęsty śluz.. Później jakaś żółta wydzielina, a od 3 dni piecze i swędzi mnie pochwa. Wczoraj troche mnie bolały jajniki. Bardzo prosze o rade lub opinie czy to moze być ciąża? Nie jestesmy jeszcze na to gotowi a chciałabym obiektywne opinie. Pozdrawiam.

Gość gość
Skoro nigdy nie było wytrysku w pochwie, to na 100% nie jesteś w ciąży.