Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela tu chodziłem do szkoły

Polecane posty

Gość gość

Zespół Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki   Zespół szkół, Namysłów, Polska Adres: Pułaskiego 3, 46-100 Namysłów Telefon: 77 410 04 32 Zaproponuj zmianę Popularne godziny na ten profil Zespół Szkół Rolniczych im. Tadeusza Kościuszki ul. Pułaskiego 3, 46-100 Namysłów tel./fax (77) 410-04-32 www: http://zsr_namyslow.wodip.opole.pl e-mail: zsr@op.home.pl Od 01.01.2015 odwiedzono tę wizytówkę 2371 razy. Chcesz zwiększyć zainteresowanie Twoją jednostką? Zadzwoń do Nas!* - tel. 606-...-... ->>> * szkolnictwo.pl - najpopularniejszy informator edukacyjny - 1,5 mln użytkowników miesięcznie ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA (2 lata) - kucharz małej gastronomii II LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE (3 lata) - profil sportowo - turystyczny - profil menedżerski - profil „wojskowy” z rozszerzonym programem przysposobienia obronnego TECHNIKUM NR 2 (4 lata) - technik hotelarstwa - technik obsługi turystycznej - technik informatyk - technik agrobiznesu - technik architektury krajobrazu - technik żywienia

Gość gość
chodziłem na technik obsługi turystycznej w Namysłowie ale nie zdałem bo za wysoki poziom wywalili mnie

Gość gość
Czy technikum turystyczne to dobry kierunek?