Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jemu chodzi

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 1,5 miesiąca temu poznałam faceta, dużo do mnie pisał, spotykaliśmy się widać było ze mu się podobam,zawsze on wychodził z jakąś inicjatywą. W pewnym momencie jakby to wszystko tak zaczęło się walić (dostał się do wojska, co było jego marzeniem i od tego momentu) mniej zaczął pisać, dzieli nas parę km ale ma rodzinę w mieście gdzie miezkam i przyjechał na parę dni, zaproponował jakieś spotkanie, no ale później wymyślił jakieś wymówki ze coś tam nie może i się nie odezwał do mnie od 2 tygodni. Odpuściłam totalnie bo dla mnie to było zrozumiałe ze mu nie zależy.. az do wczoraj.. odezwał się z propozycją żebym go odwiedziła w tym wojsku ze mnie zaprasza.. jak to wygląda z waszego punktu widzenia bo nie ogarniam gościa? Bynajmniej juz sobie go olalam przez to ze mnie wystawił a tu takie coś, pisze jakby się nic nie stało..

Pewnie był zajęty przez ten czas, a ty nie byłaś aż tak ważna dla niego. Jedź i zapytaj, czy mu na tobie zalezy, bo jesteś zdziwiona tym, że sie nie odzywał. Jak facet jest poważny to da ci konkretną odpowiedź, tak lub nie.

Gość gość
Może miał czas na przemyślenia co do ciebie

Gość gość
No tak laseczka w wojsku chce się pochwalić cwaniak ale tyle czasu znaku życia nie dawał. Wojsko widać ważniejsze dla niego. Ciężko się żyje z zawodowym żołnierzem ale zrobisz jak chcesz. Spotkaj się z nim za nim pójdzie do Wojska i przedstaw sprawę jasno.

Gość gość
On już jest w tym wojsku od tych 2 tygodni

Gość gość
Aha i raptem zatesknil. Szkoda że wcześniej nie miał czasu. To może zadzwoń do niego albo napisz list albo się spotkaj i wyłóż kawe na kawę.

Gość gość
No właśnie sama nie wiem o co mu chodzi, dziwny typ :d olalam sobie, i już się nie odezwałam i teraz jest przypomniał po takim czasie.

Gość gość456
Dziecinnie trochę do tego podszedł

Gość gość
a ty tylko czekasz na jego inicjatywe?On ma cie adorowac,prawic komplementy,a ty ksiezniczka?Nie dziwie sie,ze sobie odpuscil,bo sie zmeczyl.

Gość gość
tez wole komunikatywne laski,ktore przejmuja inicjatywe albo wtoruja a nie tylko czekaja i wiecznie sie o nie staraj:D

Gość gość
Pewnie faceci chwalą się laskami, to on też chce. Olej typa sikiem prostym! Albo spotkaj się z nim na Twoich warunkach, tj. niech on przyjedzie.