Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegoryczny

Skryty, tajemniczy facet

Polecane posty

Gość alegoryczny

Czy ma taki u zadbanych, atrakcyjnych kobiet szanse na bycie romantycznym partnerem czy tylko 'dobrym kolega'? Chlopak, ktory na poczatku jest niesmialy i skryty(dlatego, ze jest emocjonalny i wrazliwy, wiele razy byl wykorzystany nauczyl sie byc ostrozny), ale odpowiedzialny, troskliwy i wierny. Czy taki facet to po prostu nudziarz, czy jednak sa kobiety, ktore potrafia w takim dostrzec mezczyzne swojego zycia? :(

Gość gość
To ideał

Gość gość
Taki skryty i tajemniczy ideał, że aż go znaleźć nie sposób niczym ten złoty pociąg z 65 km

Gość alegoryczny
Ideał, a i tak jestem sam...

Gość gość
własnie cos z nim nie tak bo normalne kobiety lubią odpowiedzialnych i opiekunczych

Gość gość
Ale on się chętnie zaopiekuje tak tajemniczo i skrycie, że nawet nikt nie zauważy

Gość gość
ma szansę, ale musi wykazywać inicjatywę, zdobywać kobietę. samo stanie i patrzenie nic nie da, jakoś trzeba się poznać.

Gość gość
18.27 ..rozwiń.

Gość gość
18:47 Przecież to oczywiste, sponsor!

Gość gość
Przecież to nie tak, że każdy skryty facet jest taki sam. Jeden będzie nudziarzem, a inny nie, jeden się spodoba fizycznie, inny nie.

Gość gość
o własnie,moze sie wydawać pozornie ideałem ale kazda kobieta ma inny gust,musi być tzw chemia przede wszystkim

Gość gośćdmappga
jak jest nawet nudziarzem ale wiernym opiekunczym odpowiedzialnym znajdzie nie jedną nawet fajną babkę,ja wolę takiego niz jakiegos przystojnego macho

Gość alegoryczny
Zdaje mi się, że większość ładnych kobiet jest zajęta przez aroganckich buców, którzy traktują Was z góry. Później jest płacz, szloch, a taki buc znajduje sobie inną. Nawet Nietzschego potrafię zrozumieć, Kanta, Brandta, ale tego fenomenu nigdy nie pojmę... Co gorsza na bazie takich doświadczeń kobiety wyrabiają sobie opinię o facetach i piszą jacy nieuczciwi, że oszuści, że uciekają od zobowiązań i zaangażowania, że szukają tylko zabawy....

Gość gość
kolejny dupek memejowaty z uporem maniaka jęczący ze kobiety lecą na bad boyów a potem płaczą

Gość gość
alegoryczny dziś - Stary te szmaty trzeba traktować z góry aby sie za bardzo nie panoszyło. haha x Stare wyleniałe kur/wy na tym forum.... haha

Gość alegoryczny
10:03 Dobrze bede siedzial cicho, nikt mnie nie zauwazy, wszyscy przejda obojetnie. O to chodzi?

Gość gość
Wyleniały, wielokrotnie wykorzystywany mors dał głos i teraz już wiadomo co kryje taki skryty i tajemniczy i... ale/goryczny :P Ta gorycz w bebechach się przelewa, że każda kolejna olewa

Gość gość
10:24 Nie obchodzi mnie twoja karłowata opinia gnoju

Gość gość
Narzekać każdy ma czasem prawo, ale gnoić innych to już chamstwo i prostactwo. Widocznie to twoj sposob zeby dowartosciowac sie i zapomniec o wlasnych kompleksach. Mam racje?

Gość gość
10.43 Ulało się dziubdziusiowi? Jakie to romantyczne!

Gość gość
Łahahaha tak to jest samemu siebie zachwalać przez płacz :D

Gość gość
Nie, nie masz szans. Musisz się wyzbyć tej swojej wrażliwości, albo schować ją gdzieś głęboko jak ja. To nie działa na kobiety. Słusznie zauważyłeś, że one najczęściej są z bucami, ekstrawertykami, bo dostarczają im emocje. Kobieta żyje emocjami, nie doszukuj się tutaj logiki. Odpowiedzialny, ułożony, wraźliwy to nieźle brzmi...ale tylko brzmi...bo na nie "działa" i ma to "coś" ktoś o zupełnie innych cechach, same chyba nie wiedzą dlaczego, a to wyjaśniłem ci wcześniej. Taki gościu jak ty jest idealny do bycia "przyjacielem" i wysłuchiwania żalów o tym złym, niedobrym, chamskim chłopaku/mężu. Zastanów się nad tym obrazkiem, ona oczywiście go nie zostawi, a ty jesteś dalej sam. Wyciągnij wnioski.

Gość inaccessible89 niezalogowany
No to się wyjaśniło :) Na tym forum "romantyk" jest chyba synonimem "cielaka". Nie wszyscy nieśmiali, emocjonalni i wrażliwi faceci sprawiają wrażenie skrytych. Niektórzy ukrywają się za maską ekstrawertyzmu. Odpowiedzialność, troskliwość i wierność to cechy, których w partnerze poszukuje większość ludzi. Twoja teza to "Zdaje mi się, że większość ładnych kobiet jest zajęta przez aroganckich buców, którzy traktują Was z góry". Jakie wyciągnąłeś wnioski? Może źle wybierasz partnerki. Może zanadto skupiasz się na urodzie, a trudno jest znaleźć kogoś, kto jest zarazem piękny, poukładany i wolny. A może po prostu nie jesteś w typie Twojego targetu? Co jest tego powodem? Czy sam wybrałbyś kobietę, zachowującą się podobnie do Ciebie albo o podobnej skali wdzięku i urody? Nie mam pojęcia co znajomość (i zrozumienie) filozofii ma do charakteru. Niektórzy czytali, inni nie. Nietzsche i Kant to niejako banały, gorzej z Heideggerem ;) Jednak nie znajomość zagadnień filozoficznych pomoże Ci w życiu, a psychologii ludzkich zachowań. /inaccessible89

Gość gość
Tak jak ktoś napisał odpowiedzialność wierność opiekuńczość to cechy których większość szuka u potencjalnego partnera ale nie znaczy że jesteś w typie każdej kobiety,byc może oprõcz tego masz w sobie coś co je zraża i nie czytaj głupich komentarzy w rodzaju że wolimy być z chamami i bucami

Gość gość
Kuźwa, dlaczego wszyscy fajni faceci to geje...? :(